首页
登录
职称英语
In today’ s age of fast travel, the world seems a smaller place—and to some p
In today’ s age of fast travel, the world seems a smaller place—and to some p
游客
2023-09-30
74
管理
问题
In today’ s age of fast travel, the world seems a smaller place—and to some people, a less exciting place.
Fifty years ago, only a few English people had holidays abroad. People who didn’ t travel thought of other countries as very far away and different. For example, people thought the French all eat garlic, the Italians all eat spaghetti, and the Americans all drink Coca Cola. These definite ideas of other nationalities are called stereotypes (陈规老套). But do we have the same stereotypes today? People travel more, and we all watch the same TV programs, and ideas travel quickly too. Nowadays everyone eats garlic and spaghetti and drinks Coca Cola. Everyone listens to the same music, wears the same fashions, and buys the same cars. They just do it in a different language! [br] Nowadays, people’ s ideas of other nationalities________.
选项
A、have not changed
B、are the same
C、are different
D、are almost the same
答案
C
解析
从文章最后“Nowadays everyone eats garlic and spaghetti and drinks Coca Cola.Everyone listens to the same music,wears the same fashions,and buys the same cars,They just do it in a different language”可知,现在人们对于其他国家的看法改变了。因为现在人们吃相似的食物,穿相似的服装,买相同的车,只是使用的语言存在差异。因此选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3058836.html
相关试题推荐
Intoday’sageoffasttravel,theworldseemsasmallerplace—andtosomep
Intoday’sageoffasttravel,theworldseemsasmallerplace—andtosomep
Intoday’sageoffasttravel,theworldseemsasmallerplace—andtosomep
Intoday’sageoffasttravel,theworldseemsasmallerplace—andtosomep
Theteachersaidthatthesun_______aroundtheearth.(travel)travels当从句是客观真理、定
Myuncle’shouseinthedowntownareaismuchsmallerthanours,butitistwic
Travelwasnotalwaysaspopularasitistoday.Inthepastonly【B1】_______p
Travelwasnotalwaysaspopularasitistoday.Inthepastonly【B1】_______p
Travelwasnotalwaysaspopularasitistoday.Inthepastonly【B1】________peo
Travelwasnotalwaysaspopularasitistoday.Inthepastonly【B1】________peo
随机试题
[originaltext]Awar-wreckedbridgewhosereconstructionraisedhopesthatBo
Nooneshouldbeforcedtowearauniform【C1】______anycircumstance.Uniform
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
假设页面大小为1KB,对于逻辑地址0xE9B7所对应的逻辑页面号为()。A.
患儿,孕36周出生。出生体重1900g,生后1d,吸吮欠佳。睾丸未降,皮肤毳毛多
当电容器1根及以上外熔断器熔断时,应紧急申请停运。
配股一般采用网下询价发行方式。()
根据《上海证券交易所交易规则》的规定,国债大宗交易单笔买卖申报数量(交易金额)的
()颗粒剂不宜用铁质或铝制容器冲服,以免影响疗效。A.可溶型 B.混悬型
共用题干 有5种不同职业人群的冠心病患病率资料。若比较不同职业人群的冠心病患病
最新回复
(
0
)