首页
登录
职称英语
Who makes the announcement?The ______ of the city. [br] Where did the speaker l
Who makes the announcement?The ______ of the city. [br] Where did the speaker l
游客
2023-09-29
47
管理
问题
Who makes the announcement?
The ______ of the city. [br] Where did the speaker like to go during his vacations?
The speaker loved to go his ______.
As your mayor, I am pleased to announce a free concert at City Hall next Friday. The concert will start at 8 p. m.. The musicians are all local teenagers. They have worked very hard all year to make this performance a celebration and a success. There are only 500 seats in the hall. So be sure to get your tickets early. You can get tickets at Room 405, City Hall. Support these 100 hardworking young people by making a good attendance next Friday.
选项
答案
grandmother’s house
解析
根据提示信息可推知该题提问地点,听的时候抓住地点名词"going to her house"可知作者常去他祖母家,故此处应填"grandmother’s house"。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3055133.html
相关试题推荐
[img]2018m8s/ct_ehbm_ehbreadf_0343_201807[/img][br]Wheredotheguestspeakers
It’sessentialforaspeakertoknow______toaccomplishinhisspeech.A、howB、wh
Trytocoversomeinterestingpointsabouttheguestspeakers,suchassomeofth
It’sessentialforaspeakertoknow______toaccomplishinhisspeech.A、howB、wh
PUBLICANNOUNCEMENT:Wewouldliketotakethisop
PUBLICANNOUNCEMENT:Wewouldliketotakethisop
Trytocoversomeinterestingpointsabouttheguestspeakers,suchassomeofth
[img]2019m3x/ct_ehbm_ehbreadf_0343_201903[/img][br]Wheredotheguestspeakers
[img]2020m4x/ct_ehbm_ehbreadf_0343_202003[/img][br]Wheredotheguestspeakers
It’sessentialforaspeakertoknow______toaccomplishinhisspeech.A、howB、wh
随机试题
YouwillhearaninterviewwithEueWoods.Foreachquestion(23-30),mar
[originaltext]ZacharyTaylorwaselectedasthe12thPresidentin1849.(23)It
简述正确理解学习的心理实质。
被撤销教师资格的,自撤销之日起,3年内不得重新申请认定教师资格。( )
不同基金的投资目标比较基准等均有差别。因此基金的表现不能看回报率。以下不属于基金
财政支出中的社会保障支出、财政补贴支出属于:A.购买性支出 B.转移性支出
商品A价格上升导致商品B需求曲线右移,则商品A和B()。A.互为替
现代的脑成像技术中具有无创性优点,对人体基本无害的有A.正电子发射层析照相术
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
根据《招标投标法实施条例》,下列关于招标代理机构的描述不正确的是( )。A.招标
最新回复
(
0
)