首页
登录
职称英语
What does the passage say about Switzerland comparing with other countries?Ther
What does the passage say about Switzerland comparing with other countries?Ther
游客
2023-09-27
100
管理
问题
What does the passage say about Switzerland comparing with other countries?
There is really no other country ______.
No matter what type of holiday you are looking for you will find the answer in Switzerland. There is really no other country quite like it, for here you have some of the finest and most beautiful scenery in the whole of Europe together with an attractive climate, hotels and the friendliest people you could wish to meet.
Think of the variety of attractions. You may seek outdoor sporting activities. Walking, swimming, riding and fishing are just a few of the many possibilities for enjoying your holiday. Then there are many kinds of excursions by coach or railway, free afternoons on a lake steamer, visits to historic cities. In the evening music fills the air, whether it is the local village band or an all-star show.
11. Q: What does the passage say -about Switzerland comparing with other countries?
选项
答案
quite like it
解析
事实细节题。见短文第二句There is really no other country quite like it。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3051072.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?[br]Theconclusionof
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?[br]Whathelpsanexpe
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?[br]Thephrase"areap
ItcanbeinferredfromthepassagethatinatraditionalChinesefamily______
ItcanbeinferredfromthepassagethatinatraditionalChinesefamily______
ItcanbeinferredfromthepassagethatinatraditionalChinesefamily______
Accordingtothepassage,A-typeindividualsareusually______.[br]Whatdoes
Accordingtothepassage,A-typeindividualsareusually______.[br]Theselect
Thewholepassagedealswith______.[br]TheauthoradvisesreaderstoA、learnf
Whowillbethepossiblereaderofthepassage?[br]Whichofthefollowingstat
随机试题
Everyyearlandslides(滑坡)cause25to50deathsand$1.5billionindamagein
[A]ladder[B]policeman[C]snow[D]summer[E]garden[F]cashier[G]bank[b
IwasintroducedtotheconceptofliteracyanimatorinOladumiArigbede’s(1
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
舞台监督具备的主要素质有哪些()。A.有戏剧舞美,演出管理等多方面知识 B.有
下列哪种维生素可用于慢性铁中毒的治疗()A:维生素B1 B:维生素B2 C
Powerfuladvertisementscanconvincepeo
三国时期为曹操统一北方奠定基础的战役是( )。A.官渡之战 B.赤壁之战
根据拍卖方式不同可将减价拍卖分为( )。A.人工式拍卖 B.电子式拍卖
关于定量研究和定性研究的说法,正确的是()。A:定性研究可以比定量研究获得更广泛
最新回复
(
0
)