首页
登录
职称英语
Everyone in Britain has the right to religious freedom -- in teaching, worshi
Everyone in Britain has the right to religious freedom -- in teaching, worshi
游客
2023-09-26
73
管理
问题
Everyone in Britain has the right to religious freedom -- in teaching, worship and observance -- without interference from the community or the State. Religious organizations and groups may own property, run schools, and promote their beliefs in speech and writing. There is no religious bar to the holding public office.
Britain has a long tradition of religious tolerance. Freedom of conscience in religious matters was achieved gradually from the seventeenth century on words. The laws discriminating against, minority religious groups were gradually administrated less harshly and then finally repealed.
The past 30 years have seen the acceptance of a wide variety of religious beliefs and traditions of large numbers of immigrants are made at places of work to allow the members of non--Christian religious to follow their religious observances.
There are two established churches in Britain, that is, churches legally recognised as official churches of the State: in England the (Anglican) Church of England, and in Scotland the (Presbyterian) Church Of Scotland. Ministers of the established churches, as well as clergy belong to other religious groups, work in services run by the State, such as the armed forces, national hospitals and prisons, and are paid a salary for such services by the State.
The State makes no direct contribution to church expenses, although since 1997 limited state aid has been given for the repair of historic churches.
选项
A、The community or the State has the right to interfere in religious freedom.
B、There are still tile laws discriminating against minority religions groups.
C、The religious beliefs have little effects on the social status of British.
D、Immigrants of different nationalities haven’t their own religious beliefs in Britain in the previous days.
答案
C
解析
四个选项在文中都可以找到类似的说法,但肯定有差异。根据短文内容,发现C项是正确的说法。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3048386.html
相关试题推荐
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】_
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】_
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】_
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】___
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】___
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】___
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】___
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1】___
Mostpeoplebelievethatjobsliketeachingstill(large)________dependonhuma
Hello,everyone.Itisagreatpleasuretohaveyouasassistantstohelp【B1
随机试题
Aputoptiongivestheownertherightto______theunderlyingassetatafixedp
[originaltext]W:Dave.(19)I’mgoingtothesupermarkettopickupfoodanddri
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
下列关于计算机网络的描述,正确的是()。A.计算机网络中通信线路可以是双绞线也可
A.4 B.6 C.8 D.9
提出水土保持设计,是()阶段的主要内容之一。A.项目建议书 B.预可行性研
Theteachercollectsupallthepieceso
竣工决算审计是对项目竣工决算的真实性、合法性和()进行的评价。A.规范性
2007年各个月份投诉变化幅度(与前一个月相比)从大到小排序为: A9,4
教学环境中的物质环境主要指课堂自然条件、教学设施以及空间布置等。 ()
最新回复
(
0
)