首页
登录
职称英语
It’s generally agreed that the greatest threat facing the world today is the
It’s generally agreed that the greatest threat facing the world today is the
游客
2023-09-26
72
管理
问题
It’s generally agreed that the greatest threat facing the world today is the warming of the earth’s atmosphere, commonly called global warming or the greenhouse effect. But what is the cause of the greenhouse effect?
We have been producing too many of the gases which, when they are released into the earth’s atmosphere, trap heat, and thus raise their temperatures. There are several gases involved, but the main ones are carbon dioxide ( 二氧化碳 ) and chlorofluorocarbons ( 氯氟甲烷 )--often called CFCs. The carbon dioxide comes from burning forests and from burning fossil fuels such as oil and coal. The CFCs are given off by refrigerators and air-conditioning systems. Carbon dioxide is to blame for 56% of the greenhouse effect, and CFCs for 23%.
The global warming we are experiencing now is only a result of the carbon dioxide and other gases we have dumped into the atmosphere up to the 1960s. In other words, the damage may have already been done. Temperatures are expected to increase by at least 1.3 Celsius degrees by 2030 and 3 degrees by the year 2070.
选项
A、Cause and Effect of Global Warming
B、Damages Done by Global Warming
C、Global Warming and Industrial Development
D、Solution to the Problem of Pollution
答案
A
解析
本题询问本文的最佳标题是什么。本文第一段就提出论点,根据原文(36)处可知,即找出全球变暖的原因及其后果,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3048215.html
相关试题推荐
Oncethereisathreattoourwatersupplywatercanquicklybecometheonlytha
[originaltext]Whenyouarequitesick;yourdoctorgenerallyadvisesyouto
WhoisBeethoven?Heisoneofthegreatest______intheworld.[br]Whendid
WhoisBeethoven?Heisoneofthegreatest______intheworld.[br]Whomdid
WhoisBeethoven?Heisoneofthegreatest______intheworld.[br]Whatdid
WhoisBeethoven?Heisoneofthegreatest______intheworld.[originaltext
Generallyspeaking,Chinaisnowonlyatthebeginningstagesofproducingitso
Moremiddle-agedpersonssufferfromhearttroublethanisgenerallyrealized.A、
Itisgenerallyacceptedthatoldpeopleshouldhaveashareintherewardsfor
Thegreatestbenefitofsciencehasbeen______.[br]Accordingtothepassaget
随机试题
(1)Iremembermeetinghimoneeveningwithhispushcart.Ihadmanagedtose
Thenotionthatculturalandbiologicalinfluences____determinecross-cultural
SurvivalSkillsforaJobYouDetestA)Weallhaveheard
A.钠型阳离子交换树脂 B.氢氧化铝凝胶 C.叶酸制剂 D.碳酸氢钠 E
混凝土护栏的实测项目中属于关键项目的有()。A、护栏混凝土强度 B、轴向横向偏
治疗温毒发斑,痄腮丹毒,宜选用A.金银花 B.生地黄 C.大青叶 D
病者腹满,按之不痛为虚,痛者为实,可下之”,出自何书A.《症因脉治》 B.《景
下列关于中央银行说法错误的是()。A.中央银行对法定货币发行权的垄断,决定了最
期货公司的权利主要有:( )A.出席会员代表大会,并行使选举权、被选举权和表决权
下列哪组中全部为片剂中常用的崩解剂A.淀粉、L-HPC、HPC B.HPMC、
最新回复
(
0
)