首页
登录
职称英语
From Richard Halliburton’s Complete Book of Marvels it was said that about a
From Richard Halliburton’s Complete Book of Marvels it was said that about a
游客
2023-09-26
64
管理
问题
From Richard Halliburton’s Complete Book of Marvels it was said that about a hundred years ago the people of London were amazed to see an extraordinary boat come sailing up the Thames River, which was famous in the world. The boat had four- cornered sails made of mats(帆), big wooden eyes in the bow(船首), and fantastic pictures on the stern(船尾).
The boat that surprised the Londoners turned out to be the Keyling, an eighty - foot junk from Foochow in distant China. The junk had sailed around the Cape of Cape of Good Hope at the southern tip of Africa, up the western coast of Africa, and finally succeeded in getting to England. The voyage had covered fifteen thousand miles - - - more than half the distance around the world.
Ahhough it was unexpected, the Keyling’s voyage to London was no accident at all. Site carried a cargo of silk and ivory which could not be produced in Europe at that time, as well as a number of exotic gifts from the emperor of China, destined for Queen Victoria.
People in many other countries had always mistakenly thought of the Chinese as landlubbers(不懂航海的人). From centuries of trading and seafaring(航海业) in perilous (危险的) seas, however, the ancient Chinese people had learned to build good boats and to sail them well. The Keyling proved to the world that a Chinese Junk could sail anywhere in the world.
选项
A、a trip to Foochow
B、the last century
C、the present century
D、in ancient time
答案
B
解析
文章第一段第一句话是一百年前的伦敦人惊奇地发现了一艘驶入泰晤士河的来自中国的船。这只船下文交代是Keyling,故B为正确答案。Keyling来自福州,故A不对,C和D的时间交代也不对。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3047161.html
相关试题推荐
Attachedarethecompletedapplicationformsforadmissionandfinancialaidfor
YouarerequiredtocompleteanE-MAILMESSAGEaccordingtothefollowinginform
WhenIvisitedyourcountryagainlastyearIfounditcompletely______.A、tobe
DoctorRichard,togetherwithhiswifeandthreechildren,(be)______toarrive
[originaltext]M:IsRichardthebeststudentinyourclass7W:Heisanythingb
WhydidMr.Richards’relativesprefertostayinhishouse?Becausetheymight
WhydidMr.Richards’relativesprefertostayinhishouse?Becausetheymight
[originaltext]Mr.Richardhasworkedinasmallseasidetownforaboutten
Whatcanweinferafterreadingthepassage?GraduallyMr.Richardssucceededin
Howiscommunicationcompletedwhenthereisalanguagebarrier?Through______
随机试题
[originaltext]Theywillwritetotheirhomeofficetowaivetheirclaim.[/origi
InthebookMenAreFromMars,WomenAreFromVenus,theauthorstatesthat
Believeitornot,opticalillusioncancuthighwaycrashes.Japaniscasei
[originaltext]Todaywetalkaboutproverbs.[16]Aproverbisashort,well-k
以下关于合同变更的叙述中,()是不正确的。A.合同变更一般处理程序如下:变
采用颠簸累积仪法测定路面平整度时,测试速度以()为宜。A.40km/h
关于休克病人几个监测指标的叙述,以下哪项不正确:A、精神状态反映脑组织血液灌流情
甲房地产公司的写字楼A在建工程的用地是3年前通过出让方式取得的,土地使用权年期为
唐朝时,中日文化交流最杰出的使者是()A.张骞 B.玄奘 C.鉴真 D.甘
A.稻芽 B.鸡内金 C.麦芽 D.神曲 E.山楂能回乳疏肝的药物是
最新回复
(
0
)