首页
登录
职称英语
Why is Jane so happy? Because she will ______ tomorrow. [originaltext] (11)J
Why is Jane so happy? Because she will ______ tomorrow. [originaltext] (11)J
游客
2023-09-25
77
管理
问题
Why is Jane so happy?
Because she will ______ tomorrow.
(11)Jane is happy and excited. She is going to be married tomorrow and it is one of the greatest times of her life. She and her families have already made good preparation for the wedding. (12)She has had her beautiful wedding dress designed and made by a leading fashion shop. (13) Her father has painted his whole house. He has had the lawn cut in his garden and he has got his gardener to tidy the whole garden.
Jane’s mother is having the expensive wedding breakfast prepared by the Grand Hotel, (14) but she has baked the wedding cake at home. After the wedding she will cut it into small pieces and pack them into little boxes. Then (15) she will send these boxes to friends of the family who cannot come to the ceremony.
选项
答案
get/be married
解析
题目询问简为何高兴。从“Jane is happy and excited. She is going to be married tomorrow” (简又高兴又兴奋,明天她就要结婚了)可以得出答案为“get/be married”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3045866.html
相关试题推荐
[originaltext]Myfavoritesportisrunning.ButwhenIranmyfirstmile,i
[originaltext]M:WelcometoBritain.MayIseeyourpassportpapers,please?W:
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,I’mStoneWilliams.I’ve
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow,Mary?W:WearelivingonMainStree
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow,Mary?W:WearelivingonMainStree
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow,Mary?W:WearelivingonMainStree
[originaltext]W:MayIhelpyou,Sir?M:Yes,couldyoushowmesomeshirts?Si
[originaltext]Tinabegantolookforanewjob.Shewenttotheemployment
[originaltext]W:We’dliketomakeatripforalongweekendholiday,please.M
[originaltext]Whenyoutalkwithnewfriends,usuallytherearethreeparts
随机试题
她说她一直坚信,班上最后一个拿到手机的小孩能够赢得胜利。(liveby)Shesaidshelivesbythemantrathatthel
Americancigarettesalesareexpectedtodecreaseby______bytheendofthede
说明:假定你是李明,根据以下内容以第一人称发一封电子邮件。内容:1.发件人:李明2.收件人:Linda3.发件人电子邮箱地址:liming2011@16
Thefutureofpersonalsatellitetechnologyishere—arewereadyforit
由可变上限积分求导公式可知【评析】若fx)为连续函数,且,即被积函数在上限处的值.需记住这个变化.
男性,46岁,心慌、气短3年,伴肝大、腹水1年余。门诊检查:血压17/12kPa
阵发性室上性心动过速宜选用的药物A.地高辛B.普萘洛尔C.利多卡因D.维拉帕米E
对证券公司设立子公司的监管要求有()。A:禁止同业竞争和相互持股 B:子公司股
治疗前后SCL-90总分的减分率()为显效。 (A)≥25%(B)≥
(2018年真题)下列各项中,属于平衡计分卡内部业务流程维度业绩评价指标的有(
最新回复
(
0
)