首页
登录
职称英语
About the year 1900, a small, dark-haired boy named Charles Chaplin was ofte
About the year 1900, a small, dark-haired boy named Charles Chaplin was ofte
游客
2023-09-25
76
管理
问题
About the year 1900, a small, dark-haired boy named Charles Chaplin was often seen waiting outside the back entrances of London theatres. He looked thin and hungry but his blue eyes were determined. He was hoping to get work in show business for he could sing and dance. His parents were music hall artists and he had been born into the life of the stage. And, although his own boyhood was painfully hard, he knew how to make people laugh.
His own father had died from drinking too much. And his mother wasn’t really able to look after Charles and his elder half-brother, Sid, because she was often sick in mind and had to be sent into hospital. Even when she was home with them she seemed to live in a different world. Her illness made the boys very sad.
As young men, he and his brother travelled to America in a small company of actors and acted in various cities. One day Charles was invited to join a new company that was making film comedies (喜剧). He accepted the offer and soon became popular.
By the time he was thirty, Chaplin was the greatest, best known, and best loved comedian in the world. He had formed his own films making company and was writing and producing his own films. He was welcomed by excited crowds who surrounded him wherever he went. But he worked very hard and had few close friends. [br] From the passage, we know that Chaplin’s mother ______.
选项
A、was a dance artist
B、stayed at home everyday
C、had some mental illness
D、could look after her family
答案
C
解析
文中第二段对卓别林的父母有描述。他母亲不能照顾他和Sid,因为她脑子有病,得住在医院。且第一段说,他父母都是音乐艺术家,故A、B、D都错,C对。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3044828.html
相关试题推荐
Abouttheyear1900,asmall,dark-hairedboynamedCharlesChaplinwasofte
Abouttheyear1900,asmall,dark-hairedboynamedCharlesChaplinwasofte
"Peanuts"creatorCharlesSchulzwasrememberedasageniuswhotouchedthe
"Peanuts"creatorCharlesSchulzwasrememberedasageniuswhotouchedthe
TherewasnoprooftoshowthatCharleshadcommittedthecrime,______hewasset
WhofoundedCharlesStuartUniversity?[br]HowhasCSUwonareputationforpro
WhofoundedCharlesStuartUniversity?[br]WhatlevelsofcoursesdoesCSUoffe
CharlesR.DrewwasamedicalstudentatColumbiaUniversityinNewYork.Be
CharlesR.DrewwasamedicalstudentatColumbiaUniversityinNewYork.Be
CharlesR.DrewwasamedicalstudentatColumbiaUniversityinNewYork.Be
随机试题
Thewaythatpeoplespendtheirmoney,andtheobjectsonwhichtheyspendi
[originaltext]M:We’vegotthreewomenresearchersinourgroup:Mary,Bettyan
[originaltext]CouldIuseyourumbrella?[/originaltext]A、Moveon.B、Pleasedo.
[originaltext]FourAmericanteenagers,allchildrenofU.S.militaryperson
试述完全竞争厂商及市场在存在和不存在行业调整情况下的要素需求曲线
女,27岁。GP,平时月经规律,停经40天,右下腹剧痛4小时伴头晕、肛门坠胀感。
存在欺诈和舞弊行为,在执业经历中受过行政处罚、刑事处罚且未满5年的外审机构,银行
A.铜绿假单胞菌B.莫拉菌属C.产碱杆菌属D.鲍曼不动杆菌E.嗜麦芽窄食单胞菌引
下列有关酶辅助因子中金属离子作用的叙述中错误的是A.是连接酶与底物的桥梁 B.
甲公司与乙公司签订的合同中约定的免责条款表述如下,()是有效免责条款。A.合同履
最新回复
(
0
)