首页
登录
职称英语
What does this passage tell us? It tells us why our brains______. [originaltext]
What does this passage tell us? It tells us why our brains______. [originaltext]
游客
2023-09-25
78
管理
问题
What does this passage tell us? It tells us why our brains______.
Human brains are about three times as large as those of our early ancestors that lived four million to two million years ago, and for years, (11)scientists have wondered how our brains got so big. (12) A new study suggests social competition could be behind the increase in brain size.
Compared to almost all other animals, human brains are larger as a percentage of body weight. (13) And since the emergence of the first species about two million years ago, the human brain has doubled in size. And when compared to earlier ancestors, (14)such as those that lived four million to two million years ago, our brains are three times as large. For years, scientists have wondered what could account for this increase.
The three major theories have focused on climate change, the demand of ecology, and social competition.
选项
答案
got so big
解析
本题询问这篇文章讲的是什么。根据短文开头部分scientists have wondered how our brains got so big可知,科学家们一直在探索人类的大脑是怎么变得这么大的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3044184.html
相关试题推荐
WhatisPeter?Heis______[originaltext]WhatisPeter?[/originaltext]ahouse
WhatisAnn’sJob?Annis______[originaltext]Annisapilot,andsheflies
[originaltext]W:Hello,UtopiaProducts.JennyButlerspeaking.HowcanIhelp
[originaltext]Howdidthemansendthesamples?[/originaltext]A、Bypost.B、Byt
[originaltext]M:Hi,Lucy!Haven’tseenyouforages!Whatareyoudoingnow?W
[originaltext]W:Wouldyouliketoopenyourownbusiness?M:Iwouldn’tminda
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow?Iwenttoseeyouatyouroldapartm
Thispassagemightbetakenfrom[br]Whichdoyouthinkwouldbethebesttitle
Thispassagemightbetakenfrom[br]WhichofthefollowingisNOTmentionedas
Thispassagemightbetakenfrom[br]Thepassagesuggeststhat______.A、acciden
随机试题
Imagineaworldinwhichtherewassuddenlynoemotion--aworldinwhich
Anewstudyofthebrainishelpingscientistsbetterunderstandhowhumans
Musicwhichis【B1】______isindividualandpersonal.Thatistosay,itcanb
Theabilitytostoreknowledgemakescomputersdifferentfromeveryothermachin
【S1】[br]【S8】asserted→assumedassert意为“肯定,断定”,assume常指开始具有或呈现某种品质或形象,强调的是一个从无到有的
Americansareproudofmedicalachievementsmadeinthishistory.Medicalsc
化学品安全技术说明书和化学品安全标签所载明的内容应当符合国家标准的要求。常用危险
流动性风险的(??)体现在整个市场的流动性风险往往由市场中某个环节的变化所引发,
外汇业务中较独特的风险是()。A.流动性风险 B.利率风险
选择质量突破目标的工具是()。A.甘特图 B.散布图 C.排列图 D.
最新回复
(
0
)