首页
登录
职称英语
Somewhere on the South CoastEnglandDear Mum and Dad, It was a great idea t
Somewhere on the South CoastEnglandDear Mum and Dad, It was a great idea t
游客
2023-09-25
62
管理
问题
Somewhere on the South Coast
England
Dear Mum and Dad,
It was a great idea to send me over to Britain to learn English this summer! I’ve met so many students from Sweden, France and all over the world. And there are lots of students from Germany here too. It’s just like being at home. What a relief to find normal people, even in England, and to speak in a normal language most of the time.
Of course, we do have English lessons in the day, and I have to talk to the family I stay with here. Do you know, some of my friends have said they won’t go out with us in the evening any more—they want to speak English and find English friends. I think they’re mad. The family I live with are very nice. But they have some strange habits. They drink tea all day: at breakfast, in the afternoon and at bedtime. And they eat butter with salt in it! If I go out in the evening, I often eat fish and chips. The food is wrapped up in a news paper; at least reading the paper takes your mind off the fish and chips! Here at the coast, we travel by bus. The buses are always late. I was knocked down by an old lady the other day because I didn’t stand in the queue. English people seem very quiet and reserved, so I was very surprised to see how violent they become about queues. Also, if you ask them directions, they suddenly become very chatty and go on for hours.
I’d like to come back here next year to see all my friends again—oh yes, and to learn some more English...
Your loving son,
Hans
选项
A、England
B、France
C、Germany
D、Sweden
答案
C
解析
推断题。从第一段可以看出,作者说到在那里也有很多来自德国的学生,就像在家里一样.错误选项说明:A作者是去学习英语的,当然不会是英国人;B和D都是作者所举的来自其他国家的例子。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3043668.html
相关试题推荐
Hesuggested______somewhereforashortholiday.A、ustogoB、ourgoingC、usgoin
E-maillivessomewherebetweenaphonecallandaformalletter:itcanbeunpre
Whichquestionwillbeaskediftheapplicantsonceworkedsomewhere?Thequesti
Iremember(see)______heroncesomewhere.seeingremember后面既可接动名词,也可接不定式。remembe
Hesuggested______somewhereforashortholiday.A、ustogoB、ourgoingC、usgoin
SomewhereontheSouthCoastEnglandDearMumandDad,Itwasagreatideat
[originaltext]M:Iwanttohaveaholidaysomewhere,butIdon’tknowwhereto
E-maillivessomewherebetweenaphonecallandaformalletter:itcanbeunpre
随机试题
•Youwillhearpartofaconversationamonganinterviewer,JohnChambersandCa
Ican’tcancelmyarrangementsatsuchshort______,forIhavetoldittoeveryo
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
Theleadersayshehasn’tgivenmuchthoughttothedemonstrationsplannedagain
Haveyoueverbeenafraidtotalkback’whenyouweretreatedunfairly?Have
钩藤入汤剂时应A.布包煎B.另煎C.后下D.先煎E.与诸药同煎
A.调节中枢B.调节胃肠运动C.抗甲状腺D.调节子宫平滑肌E.镇咳、祛痰党参的药
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
根据支付结算法律制度的规定,下列关于银行卡计息与收费的说法中,正确的有()。A.
最新回复
(
0
)