首页
登录
职称英语
People in Britain and the USA are taking more interest in modern dance. ’Dan
People in Britain and the USA are taking more interest in modern dance. ’Dan
游客
2023-09-25
81
管理
问题
People in Britain and the USA are taking more interest in modern dance. ’Dance classes of all kinds are popular; the audiences going to watch modern dance companies are also larger. And perhaps the most popular modem dance company in Britain is the Ballet Rambert. The Ballet Rambert is Britain’s oldest established dance company which began in 1926. In the 60s the company lacked the money to go on staging big productions. The directors wanted to encourage new talent and to keep up their high standards. A change of direction was necessary. They decided to give the ballet a "new look" in 1966. The aim was to provide a chance for new talent—for musicians and designers as well as dancers—and to show dance as a contemporary art form. And although some of the company’s previous fans disliked the change, new audiences came to see the productions. The modem dance pieces and modern music found unexpected popularity. In 1968 the Ballet Rambert was a great success in London’s West End. The company became a focus for new, progressive talent in the arts. Later, the Ballet Rambert started to introduce young people to modern dance by giving performances at schools, which again, was a success.
The Ballet Rambert has managed to make modem dance popular while creating original and often avantgarde(标新立异的) productions. It can claim to be the oldest dance company in Britain and at the same time one of the most modern!
选项
A、People in Britain and the USA are interested in modern dance.
B、It is popular to learn all kinds of dances.
C、More audiences than before go to watch modern dances.
D、Ballet Rambert is the most popular modern dancer.
答案
D
解析
该题是非题,题干要求找出错误的选项。文中提到的Ballet Rambert是一个舞蹈团名而不是人名。A是可在文中第一段找到;B也可在第一段找到;C可在文中第二段找到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3043376.html
相关试题推荐
[audioFiles]audio_eham_j73_001(20082)[/audioFiles]A、Sheisnotinterestedinth
Whydosomeyoungpeopledislikelivingwiththeirparents?Becausetheythinkt
Howwilloldpeoplefeelabouttheirlivingalone?Theywillfeel______.[ori
Beforeyoustarttakingdigitalphotosyou’llneedtomakesurethatthere’s
TherearetwomajorpartiesinBritaintoday,theConservativePartyandthe
IntheMiddleAgesstudents______.[br]Modernindustrymusthavedeveloped_
[originaltext]W:Iwenttoamodernartexhibitionyesterday.Itisreallyabst
Whatistheannouncementabout?[br]Whowillbeawarded?Topthreesalespeople
WithinfifteenyearsBritainandothernationsshouldbewellontheirwayto
[originaltext]W:Doyouhaveatableforsixpeople?M:Certainly,Madam.It’s
随机试题
Whenweconsidergreatpaintersofthepast,thestudyofartandthestudy
Allofthetouristswouldhaveenjoyedthemselvesmoreifthere______offersfo
Accordingtothepassage,itisnoteasytogetseal______.[originaltext]
ContextDefinition:Ourenvironment,particularlyitssignificanceduring【D1】___
(1)Paulwasdissatisfiedwithhimselfandwitheverything.Thedeepestofh
TheMastersofBusinessAdministration(MBA),thebestknownbusinessschool
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
通过对异源双链区内不配对碱基的修复而进行的基因矫正过程称为A.碱基修复 B.基
在面向对象技术中,不同的对象在收到同一消息时可以产生完全不同的结果,这一现象称为
尿糖检测中属于酶法的是A.磺基水杨酸法B.尿比重折射仪法C.尿葡萄糖定性测定法D
最新回复
(
0
)