首页
登录
职称英语
What job did the man get first?He got the first job as______. [originaltext]
What job did the man get first?He got the first job as______. [originaltext]
游客
2023-09-24
63
管理
问题
What job did the man get first?He got the first job as______.
I studied economics at university. (11)and then I was lucky because I got a job very quickly as a salesman in a small company. It wasn’t exactly what I wanted, but you know, it was my first job. (12) I stayed there for five years altogether. (13)After three years I was promoted to sales manager, and I stayed in that job for two years, (14)but then I really got bored, so I decided to leave and I applied for other jobs in the area. But I had no luck getting a second job at all, (15)and I was very short of money, so in the end I had to get a job working as a typist in a factory.
选项
答案
a salesman
解析
本题询问作者的第一份工作是什么。根据I got a job very quickly as a salesman in a small company可知,作者的第一份工作是推销员。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3042116.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyouhaveyourtelevisionrepaired?W:Yes,but(6)notby
[originaltext]M:Tellmeaboutyourselfandyourpastexperience.W:(8)Ihave
[originaltext]M:Tellmeaboutyourselfandyourpastexperience.W:(8)Ihave
[originaltext]W:Tony,you’dbettereatlessanddosomeexercise!Andthenyou
[originaltext]W:Tony,you’dbettereatlessanddosomeexercise!Andthenyou
Whatkindofpersonisacolor-blindperson?[br][originaltext](11)Ifpeopl
Whatkindofpersonisacolor-blindperson?[br][originaltext](11)Ifpeopl
Whatkindofpersonisacolor-blindperson?[br][originaltext](11)Ifpeopl
Whatkindofpersonisacolor-blindperson?[originaltext](11)Ifpeoplecan’
[originaltext]M:Look,it’sfulloftraffichere.(6)Isthistheshoppingdistr
随机试题
Wateris【B1】importantofallthethingswe【B2】anddrink.Notmanypeopleunderst
EBaywasfoundedinPierreOmidyar’sSanJoselivingroominSeptember
关于血栓闭塞性脉管炎的叙述,下列哪项不正确()A.多见于男性青壮年 B.病
在原材料一定的情况下,影响混凝土抗压强度决定性的因素是()。A.水泥强度
针对地下水除锰处理工艺,以下哪项表述是不正确的?( )A.生物除锰过程是以Mn
一个冬夏季兼用的定流量空调水系统,夏季工况的流量是冬季工况的2倍,下列循环水泵设
体温调节的整合中枢位于:A.延髓 B.脑干网状结构 C.下丘脑后部
关于佐剂的叙述,下列哪项错误A.佐剂是特异性免疫增强剂 B.与免疫原混合后可增
根据《环境影响评价技术导则—生态影响》,某公路工程需进行生态影响2级评价,其生态
电杆埋深为杆长的()。A.1/10 B.1/8 C.1/6 D.1/
最新回复
(
0
)