首页
登录
职称英语
If you want to get around Vancouver easily, then you will want to take the S
If you want to get around Vancouver easily, then you will want to take the S
游客
2023-09-24
80
管理
问题
If you want to get around Vancouver easily, then you will want to take the SkyTrain around the city. Launched in 1986, SkyTrain is the oldest and one of the longest fully-automated, driverless, rapid transit systems in the world. It runs on a guide way, high above city streets, though there are a few stations located underground. The Blue and Red Lines connect downtown Vancouver with the cities of Burnaby and Surrey. The Green Line connects downtown Vancouver to the Vancouver International Airport and the city of Richmond.
You can buy a day pass which can take you around the city as well as provide you with side trips to the North Shore with the ferry(轮渡). You can also ride Vancouver’s metro bus system and travel around downtown, and many other beautiful areas.
If you are visiting Vancouver, the SkyTrain is your best bet at seeing every corner of the city. You can buy SkyTrain day passes at most grocery stores like Safeway and Save on Foods. You can also purchase passes at the SkyTrain station and the Ferry terminal.
SkyTrain in Vancouver
Year of launching: 1986
Features: 1. Oldest
2. Fully-automated
3. 【B1】______and rapid
4. running on a【B2】______, high above city streets
Number of lines: 【B3】______
Use of day passes: 1. To take SkyTrain
2. To take the North Shore ferry
3. To ride metro【B4】______
Places to buy day passes: Most【B5】______, SkyTrain station and Ferry terminal [br] 【B4】
选项
答案
bus system
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3040457.html
相关试题推荐
Computerdatabasesandelectronicmailsystemshavebeenaroundsincethelate
[originaltext]M:Whattimedoyouusuallygotowork?W:Around7:30.butlate
[originaltext]M:Whattimedoyouusuallyhavebreakfast?W:Around7:00,butl
[originaltext]Atomsareallaroundus.Theyarethebricksofwhicheverythi
Andonceyou’vedecidedwhereyou’regoing,youcaneasilypurchaseyourticket
[originaltext]W:Hello.Whendidyougetback?M:Um,thismorning.Around6o’
Asthecats’eyesgrew______thedark,theycancatchtheratseasily,A、familia
Thosetomatoeswentbadsoeasily,(cause)______agooddealoflossduringtrans
Thestandardsandreputationofthisorganizationareknownaroundtheworld,and
His(motivate)______forcomingtoChinaistolearnChineseandtravelaround.m
随机试题
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorryreg
C根据caraccident定位到C段第3句。该段讲述了睡眠不足的种种不良影响,其中包括更可能陷入车祸当中。本题句子与此对应。
Daniel:I’mafraidI’vespiltsomeinkoveryourtablecloth.Ifeelterriblyso
Weoftenhearandreadaboutcontroversialissuesinscienceandtechnology.
[audioFiles]audio_ehbm_j15002(20082)[/audioFiles]A、Thechurchwasn’tthere.B、S
确诊宫颈癌的可靠方法是A、白带涂片检查 B、宫颈活检 C、宫颈刮片细胞学
2013年,( )专门增设“基金行业协会”一章,为确定基金业协会的地位和规范基金
( )及其直接负责的主管人员和其他直接责任人员有失诚信、违反法律、行政法规或者
最大地面浓度占标率的计算公式中,如果GB3095中没有小时浓度限值的污染物,则i
A.安定 B.呋塞米(速尿) C.甘露醇 D.肼屈嗪 E.吗啡子痫前期孕
最新回复
(
0
)