首页
登录
职称英语
Buy UNICEF Greeting Cards/Gifts and Help Children in Chin
Buy UNICEF Greeting Cards/Gifts and Help Children in Chin
游客
2023-09-23
62
管理
问题
Buy UNICEF Greeting Cards/Gifts and Help Children in China
The UNICEF greeting card program has a 51-year history. Today, UNICEF cards are sold in many countries using designs donated by artists from all over the world.
Most people don’t know that 10 percent of UNICEF’s worldwide programs are funded by sales of its cards and gifts. And if you or your company sends UNICEF cards, the recipients may buy the cards next year. The more cards we sell, the more children we can reach.
UNICEF cards are printed on recycled paper, and they are great for a variety of occasions: Birthdays, Anniversaries, Get Well, Thinking of You, Season’s Greetings, and general use. You can also give them as gifts to your family and friends. Proceeds from cards sold in China are used exclusively for projects in China.
Cards are usually sold in packs of 10 costing RMB 70—85(about US Si0), The money goes a long way. Just RMB1 provides a year’s supply of Vitamin A supplements for a Chinese child, boosting his immune system and reducing his chances of childhood mortality. You can come to see the colorful cards on display at our showroom (from now to Dec. 31, 2005, open all week days, 8:30—17:30), conveniently located in central Beijing at 12 Sanlitun Road in Chaoyang District.
Contact us by calling (+8610) 6532-3131
Website: www.Unicef.org/china
选项
答案
The artists
解析
本题问贺卡的图案设计者是什么人。见文章第一段第二行。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3040114.html
相关试题推荐
TheaveragechildrennumberinBritishfamilyis______.[originaltext]Howmany
[originaltext]M:Ticketsaresixdollarsforadults.Children’sticketsarehal
Whatisadvertisedinthepassage?[br]Whymaymostchildrenenjoythetour?Be
ThemoretoysIgivethechildren,the(happy)______theyare.happier本题考点是形容词的级
Weconsider’itofgreatimportance______childrenshouldformthehabitofbei
[originaltext]M:Ticketsare6dollarsforadults.Children’sticketsarehalf
Mostparentsfeelembarrassedwhentheirchildrengraduatefromhighschoolbeca
Mostparentsfeelembarrassedwhentheirchildrengraduatefromhighschoolbeca
Mr.andMrs.Yangaremarried,andtheyhavetwochildren.TheyliveinPhila
Regardingparent-childconflict,theauthorthinks______.[br]Thechildrencan
随机试题
Someofthedoctorsarepaidalmosttwiceas______asthenurses.A、muchB、moreC、
A—proofofdeathI—copyrightlawB—bodilyharmJ—sumofclaimC—keywitnessK—ho
Heseemedtobe________offinishingthistaskbyhimself.A、incapableB、unableC、
PresidentCoolidge’sstatement,"ThebusinessofAmericaisbusiness,"still
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
盐酸克仑特罗用于A.防治支气管哮喘和喘息型支气管炎 B.循环功能不全时,低血压
患者男,68岁。因急腹症入院,急救过程中先后出现少尿、肺水肿、呼吸困难、嗜睡、意
糖尿病饮食治疗中,糖类含量约占饮食总热量的( )。A.15% B.20%
解救中度有机磷酸酯类中毒可用A.阿托品和毛果芸香碱合用 B.阿托品和毒扁豆碱合
根据《企业伤亡事故分类标准》,下列事故中,属于与建筑业有关的职业伤害事故有(
最新回复
(
0
)