首页
登录
职称英语
The English have the reputation of being very different from all other nation
The English have the reputation of being very different from all other nation
游客
2023-09-23
70
管理
问题
The English have the reputation of being very different from all other nationalities. It is claimed that living on an island separated from the rest of Europe has much to do with it. Whatever the reason is, it may be fairly stated that the Englishman has developed some attitudes and habits distinguishing him from other nationalities.
Broadly speaking, the Englishman is a quiet, shy, reserved person among people he knows well. Before strangers he often seems inhibited, even embarrassed. You have only to witness a railway compartment any morning or evening to see the truth. Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing(打盹) in a corner; no one speaks. An English wit (风趣的人)once suggested to overseas visitors, "On entering a rail- way compartment, shake hands with all the passengers." Needless to say, he was not being serious. There is an unwritten but clearly understood code of behavior, which, if broken, makes the person immediately the object of suspicion.
It is well known that the English seldom show openly extremes of enthusiasm, emotion, etc. Of course, an Englishman feels no less than any other nationality. Imagine a man commenting on the great beauty of a young girl. A man of more emotional temperament(性格)might describe her as "a marvelous jewel", while the Englishman will flatly state "Un, she’s all right." An Englishman may recommend a highly successful and enjoyable film to friends by commenting, "It’s not bad." The overseas visitors must not be disappointed by this apparent lack of interest; he must realize that "all right", "not bad" are very often used with the sense of "first class", "excellent". This special use of language is particularly common in English.
选项
A、they are geographically separated from the European continent
B、they have nothing to do with the other Europeans
C、they like living separately
D、they like living on an island
答案
A
解析
细节题。从文章第一段第二句话“It is claimed that living on an island separated from the rest of Europe has much to do with it.”可知:英国人之所以性格独特,一个原因就是他们居住在岛上,与欧洲大陆分割开来。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3039829.html
相关试题推荐
IwasborninChina.What’syour(nation)______?nationality本题测试的是词性转换。全句的意思是:“我
TheUnitedNations______formedin1945.A、isB、wasC、areD、wereB本题测试的是主谓一致的用法。
Thisbookisdedicated(献给)tothestudentsoftheSocialIntensiveEnglishCo
[originaltext]W:LouisespeaksEnglishasifshewereanAmerican.M:Herfamil
FantasticEnglishInstitute是一家著名的英语培训机构,总部设在北京,在全国有15个培训中心。为了拓展机构,现招聘学习顾问一名。该职位
Lightasitcomesfromthesunisamixtureoflightofmanydifferentcolors.A、
ShestartedtolearnEnglishwhenshewasveryyoung,______contributestoher
Accordingtothepassage,theInternationalWomen’sDayison______.[br]Howm
Accordingtothepassage,theInternationalWomen’sDayison______.[br]Valer
HisEnglishis(good)______thananyoneelse’sinhisclass.better英语中用于两者间的比较要使用
随机试题
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Thestrikemaylastanotherthre
StartupNuclearEnergyCompaniesAugurSafer,CheaperAtomicPowerA)N
[originaltext]M:So,Doron,whatdidyoudolastValentine’sDay?W:(12)LastV
TheGreatLifeTheCherokeebeliefs
HowSafeIsYourCellPhone?A)Ittakesalittleextrawork
建设工程预付款担保的形式一般采用()。A、银行保函 B、抵押 C、交付现
下列关于开发成本的说法中,错误的是( )。A.在取得的房地产开发用地上进行基础
提出建立社会主义市场经济这一重大决策的会议是 A.党的十二大B.党的十三大
下列关于罚金和罚款的说法,正确的有( )。A.罚款是行政处罚 B.罚款由人民
甲、乙双方签订一份合同,约定甲向乙购买水泥10吨。乙按约定日期向甲交货,但甲因躲
最新回复
(
0
)