首页
登录
职称英语
Most people can remember a time in their lives when they learned something a
Most people can remember a time in their lives when they learned something a
游客
2023-09-23
72
管理
问题
Most people can remember a time in their lives when they learned something almost by accident, that is, without consciously(有意识地) trying to learn it. Often this kind of learning happens when we are trying to learn something else. For example, many people learn a number of English words not by memorizing them or studying them directly, but by doing something they enjoy, like listening to popular songs that contain them. Similarly, some people learn words in Chinese or Japanese not by studying those languages directly, but by studying martial arts, such as kung fu or aikido, in which Chinese or Japanese terms are used. Foreign students in the United States often learn the system of measurement simply by having to shop and cook for themselves. Those activities require them to learn words like pound, gallon, inch and yard.
Many educators believe that such a kind of learning, generally called content-based learning, is the best way to learn the rules of a system. Supporters of content-based learning argue that people can best understand and remember a system’s basic rules by coining upon them in the context of that system not by studying and memorizing them out of the context. Therefore, supporters of content-based learning feel that grammatical rules can best be mastered indirectly through reading and writing, rather than by mere memorization. Likewise, they feel that mathematical rules can best be learned by working out real-life problems where such rules are needed to find out the answers. In many cases, our own learning experiences may support the idea that we have a deeper understanding of rules we find out from context than of those memorized out of context.
选项
A、they memorize them consciously
B、they study them directly
C、they do something they enjoy
D、they listen to popular songs
答案
C
解析
从文章第一段中"...but by doing something they enjoy..."可得出答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3039190.html
相关试题推荐
Topeoplewhose______isnotEnglish.[originaltext]Whomdoyouthinkthespeak
Forwhomisthiskindofmedicine?It’sforpeoplewith______.[br]Whatisthe
Forwhomisthiskindofmedicine?It’sforpeoplewith______.[br]Whatkindo
ForpeoplewithAcidRefluxDisease,it’stimetocheckyourtummyoutofthe
Howmanypeoplewerekilledinthefire?______.Eighty-four根据原文(14)处可得出答案。
Accordingtothearticle,peopleoftenknowEinstein’s______.[br]Fromthelas
Accordingtothearticle,peopleoftenknowEinstein’s______.[br]Duringtheu
(61)Inprimitivesocietiessickpeoplehadtorelyonmedicinemenandwitchdoc
Peoplearefindinglessandlesstimeforrelaxingthemselvesbecause______.[b
Peoplearefindinglessandlesstimeforrelaxingthemselvesbecause______.[b
随机试题
Unlesswespendmoneytospotandpreventasteroidsnow,onemightcrashint
From2004to2010,Irecorded2620rainfall-inducedlandslidesworldwideth
TheJourneyofSelfImprovementI.Phasesofthejourneyof
Inschoolmostchildren____________(需要的是帮助和鼓励而不是惩罚).needhelpandencouragement
砂浆的保水性用()表示。A.坍落度 B.分层度 C.沉入度 D.工作度
怀疑颅内肿瘤引起的头痛,首先应进行A.头颅B超 B.腰穿脑脊液检查 C.头颅
退休养老规划首先要考虑的问题是(),因为它的大小将在很大程度上决定退休金储备金额
关于大气污染的说法,错误的是()。(2012年真题)A.光化学烟雾能腐蚀建筑
按照《国民经济行业分类》,中国的国民经济被划分为20个门类,其中房地产业作为一个
甘露醇属于A:利尿药 B:脱水药 C:扩充血容量药 D:抗心绞痛药 E:
最新回复
(
0
)