首页
登录
职称英语
Have you seen a live koala? The koala is one of Australia’s most famous and b
Have you seen a live koala? The koala is one of Australia’s most famous and b
游客
2023-09-22
59
管理
问题
Have you seen a live koala? The koala is one of Australia’s most famous and best loved animals. It has a peaceful character and looks like a teddy bear (儿童的玩具熊). These have made it a favorite around the world, even though few people outside Australia have had the opportunity to see a live koala. It is sometimes called a native bear or koala bear. However, it is not related to the bear family or any other animal. The koala spends most of its life in trees, coming to the ground only to travel between them. On the ground it walks slowly on all four legs. However, it is a good climber, its sharp claws enabling it to climb trees easily, The koala is quiet, and usually lives alone. Three races of koala have been recorded, The first is found in New South Wales. It is gray or gray-brown in color. The second race is found in Queensland. It has shorter fur, of red colors. The third race is found in Victoria and it has a woolly coat of brown. The koala is a lovely animal, so come to Australia and see it.
The Koala
(46) have many opportunities to see a live koala.
The koala is also called koala bear because it looks (47) .
It usually stays (48) .
On the ground it walks slowly on (49) .
The three races of koala are different in (50) .
选项
答案
Australians
解析
细节推理题。文章第四句中提到“even though few people outside Australia have had the opportunity to see a live koala.”由此可得知只有生活在澳大利亚本土的澳大利亚人才能有机会经常见到考拉,故答案为Australians。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3037401.html
相关试题推荐
Hegainedhis______byprinting______offamouswriters.A、wealth,workB、wealt
People,amagazinefeaturingthelivesoffamouspeople,recentlyrevealedthe5
Asastudentinthatfamousschool,HenryusedtolookhurtwhenA、scoldedB、havi
Ihavenoidea______youareafamousfootballplayer.A、whichB、whyC、whatD、th
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNew
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNew
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNew
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNew
Whoisthebuyer?______________________________ofAustralia.[br]Whatsh
LocatedinNewSouthWales,oneofAustralia’smostagriculturally,industria
随机试题
TheOlympicGamesareheld______.[br]Whatdoesthepassagetellusaboutthe
Whichofthefollowingisakeycomponentofthecourse?[br][originaltext]Lis
Whenthemotheropenedthedoor,whatdidshefind?Shefoundthatthehallway
A)Thisweeksometopscientists,includingNobelPrizewinners,gavetheir
箍筋一般用于板内,与受力筋垂直,用以固定受力筋的位置,与受力筋一起构成钢筋网,使
健康风险评估包括()。A.未来生活方式风险 B.健康状况 C.未来死亡危险
女性,73岁。高血压病史10年,于劳累后突然出现左胸痛,含服硝酸甘油后2分钟缓解
急淋白血病原始细胞糖原(PAS)染色一般为()。A.阴性 B.细颗粒状阳性
单电源线路故障断路器跳闸,重合闸拒动,没有发现明显故障点时,现场值班员不必等待调
下列关于诉讼程序法的理解,正确的有()。A.诉讼程序法从诉讼程序方面保证实体权
最新回复
(
0
)