首页
登录
职称英语
What job did the man get first? He got the first job as______. [originaltext]
What job did the man get first? He got the first job as______. [originaltext]
游客
2023-09-19
81
管理
问题
What job did the man get first? He got the first job as______.
I studied economics at university,(16)and then I was lucky because I got a job very quickly as a salesman in a small company. It wasn’t exactly what I wanted, but you know it was my first job.(17)I stayed there for five years altogether.(18) During the third year I was promoted to sales manager, and I stayed in that job for two more years.(19) But then I really got bored, so I decided to leave and apply for other jobs in the area. But I had no luck getting a second job at all, and I was very short of money,(20)so in the end I had to get a job working as a typist in a factory.
选项
答案
a salesman
解析
本题询问的是男士的第一份工作是什么。短文开头男士就提到自己很幸运,因为自己很快得到了一份工作,是在一家小公司做销售。对比题干和听力中的信息,可以确定空格处填入a salesman。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3027864.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenthelightturnedoff,whatdidheseeonthescreen?[/origin
[originaltext]M:I’dliketobuysomechairsformynewoffice.Iwonderifyou
[originaltext]NowI’mgoingtotellyoutheresultofthecustomersurveyw
[originaltext]W:Now,MrWhite,didyouseetheaccidentclearly?M:Oh,yes,I
[originaltext]W:Hi,Jack.Didyouwatchthefootballgamelastnight?M:Ofc
[originaltext]W:Hi,Jack.Didyouwatchthefootballgamelastnight?M:Ofc
[originaltext]W:CouldIspeaktoDavidEvens,please?M:Hello,DavidEvensis
[originaltext]W:CouldIspeaktoDavidEvens,please?M:Hello,DavidEvensis
[originaltext]W:Couldyoupleasetellmeifflight858fromSanFranciscowill
[originaltext]Howistheweatherthereinspring?[/originaltext]A、It’swet.B、I
随机试题
WhydidCathyinviteUncleSmithtodinner?[br][originaltext]W:Goodafternoo
Extremophiles’arelifeformsthatcanlivein[br][originaltext]Hello,everyb
[originaltext]W:YourspokenEnglishisverygood.Ilikeitverymuch.M:Than
下列关于主办券商在全国股份转让系统开展业务的主要规则的说法,正确的有( )。
教学目标与教育目的、培养目标之间是个性与共性的关系。
具有光敏化过敏的药物是()A.奋乃静 B.硫喷妥 C.氯丙嗪 D.卡马西
(2013年真题)根据FIDIC《施工合同条件》,承包商提供的履约担保为不需要(
骨料因干湿或冻融交替等作用不致引起体积变化而导致混凝土破坏的性质,称为骨料的(
某施工工序的人工产量定额为4.56m3,则该工序的人工时间定额为()工日。A、
企业由于缺乏必要的现金而不能应付业务开支,使企业蒙受损失,这种损失属于()造成
最新回复
(
0
)