首页
登录
职称英语
Rolling Stone (1-year) Cover Price: $117. 00 Pric
Rolling Stone (1-year) Cover Price: $117. 00 Pric
游客
2023-09-18
37
管理
问题
Rolling Stone (1-year)
Cover Price: $117. 00
Price: $14. 95 ($0. 57/issue) & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25
You Save: $102. 05 (87%)
Issues: 26 issues/12 months
Availability: The first issue should arrive in 4—6 weeks
Cancellation: You can cancel your subscription (订阅) at any time and get a refund for issues that haven’t shipped yet by contacting Wenner Media at (800) 568-6678 or
wenner. amazon@ cdsfulfillment. com.
Blender (1-year)
Cover Price: $43. 89
Price: $7. 97 ($0. 72/issue) & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25
You Save: $35. 92 (82%)
Issues: 11 issues/12 months
Availability: The first issue should arrive in 4—6 weeks
Cancellation: You can cancel your subscription at any time and get a refund for issues that haven’t shipped yet by contacting Dennis Publishing at (877) 485-6440 or
Dennispublishing@ palmcoastd. com.
Guitar World (l-y ear)
Cover Price: $71. 88
Price: $24. 95 ($2. 08/issue) & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25
You Save: $46. 93 (65%)
Special Offers Available
Issues: 12 issues/12 months
Availability: The first issue should arrive in 6—10 weeks
Cancellation: You can cancel your subscription at any time and get a refund for issues that haven’t shipped yet by contacting Future at (877) 421-0583 or
FutureUS. Amazon@ cdsfulfillment. com.
People en Espanol (1-year)
Cover Price: $32. 89
Price: $19. 97 ($1. 82/issue) & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25
You Save: $12. 92 (39%)
Special Offers Available
Issues: 11 issues/12 months
Availability: The first issue should arrive in 6—10 weeks
Cancellation: You can cancel your subscription at any time and get a refund for issues that haven’t shipped yet by contacting Synapse Services, Inc. at (800) 586-2199 or
cs-amazon@ magazineoutlet. com. [br] What’s the purpose of the passage?
选项
A、To introduce several latest magazines to readers.
B、To attract more people to subscribe to the magazines.
C、To offer some interesting information to entertain us.
D、To compare the advantages of several new magazines.
答案
B
解析
推理判断题。通读全文可知,本文介绍了四本杂志的订阅信息、价格、折扣、年期刊数以及售后服务等。由此可知,本文的目的是吸引更多的读者订阅杂志,故选B项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3025659.html
相关试题推荐
Thosewhocontroladvertisingcontrolculturebycontrollingwhatwespendour
A—TheroleofthechiefnegotiatorB—ControllingnegotiationsC—Committingtoth
A—TheroleofthechiefnegotiatorB—ControllingnegotiationsC—Committingtoth
A—TheroleofthechiefnegotiatorB—ControllingnegotiationsC—Committingtoth
A—TheroleofthechiefnegotiatorB—ControllingnegotiationsC—Committingtoth
RollingStone(1-year)CoverPrice:$117.00Pric
RollingStone(1-year)CoverPrice:$117.00Pric
RollingStone(1-year)CoverPrice:$117.00Pric
RollingStone(1-year)CoverPrice:$117.00Pric
RollingStone(1-year)CoverPrice:$117.00Pric
随机试题
HowtoWriteaThesisI.Introductionpart—writingthe
PASSAGETHREE[br]Whatdoes"it"inPara.11referto?Thetrendtoward“assortat
RenownedChinesedirectorZhangYimou’slatestfilm,RidingAloneforThous
Thecontinuouspresentationofscarystoriesaboutglobalwarminginthepop
Inaddition,notalltechnologyis____________(以科学为基础).basedonscience
[originaltext] (3)InternationalBaccalaureateschoolsbegandecadesagoasa
腰部刺痛或痛连下肢的临床意义是()A.肾虚 B.寒湿 C.瘀血阻络
在粒细胞研究时,下列哪种试验可了解血液循环中细胞池的大小及滞留时间A.流式细胞仪
可以在大众传播媒介发布广告的药品是A.氯雷他定(OTC) B.复方樟脑酊 C
如果选择“出纳凭证必须经由出纳签字”后,还应通过()功能设置相应现金总账科目和银
最新回复
(
0
)