首页
登录
职称英语
A phone interview sounds easy, doesn’t it? You don’t have to get dressed in y
A phone interview sounds easy, doesn’t it? You don’t have to get dressed in y
游客
2023-09-18
73
管理
问题
A phone interview sounds easy, doesn’t it? You don’t have to get dressed in your best interview attire, travel to a company’s office, or interview one-on-one with a hiring manager. Instead, you’re interviewing on the phone from the comfort of home.
Read the following tips for how to conduct a phone interview and what not to do when you’re interviewing via the telephone.
Create a checklist.
Review the job posting and make a list of how your qualifications match the hiring criteria. Have the list available so you can glance at it during the interview. Also have a copy of your resume in clear view, so you don’t have to remember what you did when.
Research the job and the company.
Take some time to research the job and the company. The more prepared you are for the interview, the smoother it will go.
Get rid of the distractions.
Interview in a private quiet space. That means securing a babysitter if you have small children at home and kicking the dog, the cat, and the rest of the household members out of your interview space.
Have questions to ask the interviewer ready.
Be prepared to respond when the interviewer asks whether you have any questions for him or her.
Take notes.
It’s hard to remember what you discussed after the fact, so take brief notes during the interview. [br] The best title of the passage is______.
选项
A、Phone interview Do’s and Don’ts
B、The advantages of a phone interview
C、The definition of a phone interview
D、A phone interview VS a face to face interview
答案
A
解析
此题为给文章取标题,即考查文章的主旨大意。文章主要谈论在电话面试时,你可以做什么以及不能做什么,故选A。而选项B的电话应聘的优点,显然是以偏概全。而选项C的电话应聘的定义和选项D的电话应聘对比面试,显然文章中均没有提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3025399.html
相关试题推荐
Themergerraisesanumberofissueswhichwillneedtobeaddressedasamatter
Evidencecameup______specificsoundsarerecognizedbybabiesasyoungas6mon
Itwasbecauseofhisgoodperformanceattheinterview_____hegotthejobwit
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
Notuntilthatday_____theimportanceofgoodmannersinajobinterview.A、Irea
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
Thoughhe_____wellpreparedbeforethejobinterview,hefailedtoanswersome
Thekeytoagoodinterviewisthoroughpreparation.Ifyouhavepreparedyo
Thekeytoagoodinterviewisthoroughpreparation.Ifyouhavepreparedyo
随机试题
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
Notes1.ByaroughestimatemadebytheConsumerProjectonTechnologybasedon
Humble______itmaybe,there’snoplacelikehome,______hemaygo.A、like,whenB
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
[originaltext]Whichroomdoesthewomansuggest?[/originaltext]A、Onthesecond
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
我国目前所采用的市场进入方式为()。A.严格限制的市场进入 B.
贷款分类有助于银行识别已经发生但尚未实现的风险。()
(2016年真题)甲公司2×14年12月20日与乙公司签订商品销售合同。合同约定
下列选项中,()是指以诉讼标的所在地、引起民事法律关系发生、变更、消灭的法律事实
最新回复
(
0
)