首页
登录
职称英语
Built in 1998 by a small group of passionate education and tech professional
Built in 1998 by a small group of passionate education and tech professional
游客
2023-09-18
70
管理
问题
Built in 1998 by a small group of passionate education and tech professionals, Tutor, com offers one-to-one learning solutions for students through educational institutions and public and state libraries as well as through corporations for employee benefits and workforce development. We connect learners with qualified, expert tutors online, on-demand, 24/7/361. We provide tutoring services in more than 200 academic subjects and test preparation areas in an engaging and uplifting learning environment.
Our core philosophy is that when a learner needs help, the best way to get it is right away from an experienced expert. Our experts are online 24/7, ready to help. Our mission is to help every learner first realize and then reach their full potential. The results; more than 18 million one-to-one sessions served. 97% of the students, teachers, and professionals who use Tutor, corn’s services would recommend us to a friend, while 98% of our post-session survey respondents are glad their institution offers Tutor. com.
Today, we work with thousands of educational institutions and education-forward corporations to deliver more than one million tutoring, homework help, and test preparation sessions per year.
Tutor. Com
Building time: 1998 Founders: education and【R1】________
Purposes: 1) offering one-to-one learning solutions;
2) connecting learners with qualified, expert tutors online, on-demand, 24/7/361 Core philosophy: best way for learners to get help is right away from【R2】________
Mission: helping every learner first realize and then reach【R3】________
Results: 1) more than 18 million【R4】________ served;
2) 97% of users would recommend us to a friend;
3)【R5】________ of post-session survey respondents welcome Tutor.com. [br] 【R2】
选项
答案
all experenced expert
解析
通过关键词Core philosophy定位到原文第二段第一句。该句指出,该网站的核心理念是当学习者需要帮助时,最好的方法是向经验丰富的专家学习。通过对比题干和原文可知,空格处应该填入向谁学习的对象。因此,可以确定本题的答案为an experienced expert。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3024311.html
相关试题推荐
Itis(reason)______forparentstopayfortheirchildren’seducation.reasonable
Wecannotjudgeapersonsimplyonthe______(base)ofhiseducation.basis本题考查动词转
Theincreaseinsalesofprofessionalhair-careproductsindicatesthatconsumer
Builtin1998byasmallgroupofpassionateeducationandtechprofessional
Builtin1998byasmallgroupofpassionateeducationandtechprofessional
[originaltext]Onlineeducationisbooming.Butit’snew,andnooneisreal
[originaltext]Onlineeducationisbooming.Butit’snew,andnooneisreal
[originaltext]Onlineeducationisbooming.Butit’snew,andnooneisreal
The"News"inEducationEducationchang
[originaltext]W:Jones,haveyouchosenaphysicaleducationclassyetforthis
随机试题
DoyouknowoneofthegreateststatesmenthatBritainhaseverhad?Hisnam
DoesSusanlivefarfromschool?[br][originaltext]M:Doyouwalktoschoolev
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.
Acommonassumptionabouttheprivatesectorofeducationisthatitcater
Whatisspecialabouttheair-bornetaxiJetpod?[originaltext]It’sthestuffsc
TheproseofRichardWright’sautobiographicalBlackBoy(1945)is______,freeo
通过下列措施可以提高销售息税前利润率的有()。 Ⅰ提高安全边际率
()是最常见的人员推销形式,可以针对顾客的需要提供有效的服务,方便顾客,故为顾客
下列关于历史文化名城保护规划内容的表述,错误的是( )。A.必须分析城市的历史
使人格各部分整合和统一起来的核心力量是()。 A.生理自我B.社会自我
最新回复
(
0
)