首页
登录
职称英语
Ask three people to look out the same window at a busy street corner and to
Ask three people to look out the same window at a busy street corner and to
游客
2023-09-18
75
管理
问题
Ask three people to look out the same window at a busy street corner and to tell you what they have seen. Chances are that you will receive three different answers. Although each person sees the same scene, each one perceives something different about it. Perceiving goes on in our minds. Of the three people who look out the window, one may say that he saw a policeman giving a cyclist a ticket. Another may say that he saw a rush-hour traffic jam at the intersection. The third may tell you that he saw a woman trying to cross the street together with four children. For perception is the mind’s interpretation of what the senses—in this case our eyes—tell us.
Many psychologists today are trying to determine how a person experiences or perceives the world around him. Using a scientific approach, these psychologists set up experiments in which they can control all of the factors. By measuring and charting the results of many experiments, they are trying to find out what makes different people perceive totally different things about the same scene. [br] According to paragraph 2, what’s not mentioned about the psychologist’s experiment?
选项
A、The factors in the experiment are controllable.
B、Psychologists measure large amounts of data.
C、Psychologists choose three different testees randomly.
D、Psychologists put the collected data into maps.
答案
C
解析
由第二段“using a scientific approach,these psychologists set up experiments in which they can control all of the factors. By measuring and charting the results of many experiments,…”可知,选项A,B,D均在文中出现,C选项“心理学家会随机选取三个不同的测试者”文中没有提及,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3024044.html
相关试题推荐
(see)______fromthewindowoftheplane,thecitylookscleanerandmorebeauti
Alotofyoungpeoplefinditdifficulttogetajob,especiallyinthefirs
Alotofyoungpeoplefinditdifficulttogetajob,especiallyinthefirs
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
随机试题
Afteryou’vestartedtomasterthetechniques,therealstruggleisjustbeginni
Althoughmanyofusmayfeelair-conditionersbringrelieffromhot,humido
“对难以准确判断借款人还款能力的贷款,应适度下调其分类等级”指的是贷款分类中的(
客观物体的整体特征在人脑中的反映是________。
学生喜欢《水浒传》中的故事,教师推荐这类课文供学生阅读,下列适合的是()A.
下列关于证券公司开展中间介绍业务的有关规定的说法中,错误的是()。A.期货公司
法定保险的统一性是指()。A:法定保险的保险关系产生于国家或政府的法律效力 B
对临时管理规约负有说明义务的机构是()。A:业主大会 B:业主委员会 C:业
关于财政补贴的说法,错误的是( )。A.财政补贴是政府的一种无偿性支出 B.
某市一房地产开发商兴建一栋26层的商住楼,于201212月招标后,由某建筑工程公
最新回复
(
0
)