首页
登录
职称英语
Professor Kumar Bhatt, founder and head of Warwick Manufacturing Group(WMG),
Professor Kumar Bhatt, founder and head of Warwick Manufacturing Group(WMG),
游客
2023-09-16
70
管理
问题
Professor Kumar Bhatt, founder and head of Warwick Manufacturing Group(WMG), and Rob Meakin, a personnel director at Marconi, have developed a partnership to train engineers and managers to become e-literate. The New Knowledge Partnership will include a team of 40 Marconi managers in what Professor Bhatt calls electronic engineering management or E2. A wide range of engineering and non-engineering companies has expressed interest in these exciting programs.
Professor Bhatt believes that e-commerce is changing the business environment to a huge extent. Many chief executives do not understand the power of the new technologies and, in some cases, are actually resisting change. He says that "As long as enough industry leaders realize its potential benefits, e-business will make possible a second productivity revolution in Britain. This could take the economy close to eliminating the still substantial competitiveness gap with its main rivals. Over the last five years in the US there has been a 30% improvement in manufacturing sector productivity because of information technology. In Britain we can achieve more than that and successful e-business will be worth billions to the UK economy."
Already Britain makes more use of computer-aided design and manufacture (CAD/CAM) and management information technology systems than other European countries, and has a government that actively promotes e-business. Bat, observes Professor Bhatt, Britain has never used technology as a growth driver. "The thing about electronic engineering management is that you can keep your legacy systems; you just need to link those systems with an information engine. At the touch of a button it will allow project managers to see the status of a project, identify problems precisely and make virtually immediate decisions based on information that will be much more complete than in the past."
The E2 program is the result of an alliance by the Warwick Manufacturing Group with America’s leading e-commerce study center, Carnegie Mellon. The latter will be responsible for training many of the Marconi managers in America, where the group has half its business. In Britain, Professor Bhatt has linked up with Sun Microsystems, Oracle and Parametric Technology, to set up a multi-million pound E2 design and manufacturing center at the university which will be used for training and research.
Professor Bhatt believes that e-commerce is changing business to such an extent that WMG is likely to be renamed Warwick Electronic Manufacturing Group. But, he warns "The move to globalize because of e-commerce is racing ahead. Although the net allows British industry to overtake their European peers, it also offers Asian countries to leapfrog(相互超越) the West. For the first time it is not the privilege of the western world because this technology is universal."
选项
A、teach electronic engineering management
B、train employees to be acquainted with e-commerce
C、train employees to be engineers and managers
D、teach employees about developing a partnership
答案
B
解析
细节判断题。根据文章主旨以及第一段第一句后半部分:have developed a partnership to train engineers and managers to become e-literate,可知本题正确答案为B选项。A,C,D均断章取义,与原文不符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3019282.html
相关试题推荐
Theprofessorrequeststhatwe_______thetermpapersbytheendofthismonth.A
Thevisitingprofessorgavethestudentsaninterestingandhighly(information)
Thevisitingprofessorgavethestudentsaninterestingandhighly(information)
Theprofessorrequeststhatwe________thetermpapersbytheendofthismonth
WhatisJohnIngham’sreportabout?[br]PrincetonprofessorFreemanDysonthin
WhatisJohnIngham’sreportabout?[br]AccordingtoProfessorRichardMiller
WhatisJohnIngham’sreportabout?[br]ProfessorBruceLahnoftheUniversity
WhatisJohnIngham’sreportabout?[br]AccordingtoHarvardprofessorSteven
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
随机试题
Tofleeornottofleefromthefirst-tiercities,whichhasbeenaques
A—businessletterwritingB—establishingbusinessrelationsC—statusenquirerD
下列选项不属于预备费使用范围的是( )。A.国家允许调价范围以外的设备、材料价
深基础施工中,现浇钢筋混凝土地下连续墙的优点有()。A:地下连续墙可作为建筑物
哪项不符合先天性甲状腺功能减低症的特殊面容A.皮肤粗糙、苍黄 B.毛发稀少而干
如果消费者接受金融督察服务机构的解决结果,则金融机构必须接受,如果消费者对解决结
( )用来衡量利率变动对银行当期收益的影响。A.流动性比率/指标法 B.现金
某施工队伍共有抹灰工8人铺贴水磨石地面,16天(平均每天工作8小时)完成320
室内消火栓阀座及阀杆螺母材料性能应不低于(),阀杆本体材料性能应不低于()。
室内气压水罐给水系统中,用户对水压没有特殊要求时,一般常采用气压给水设备的类型为
最新回复
(
0
)