首页
登录
职称英语
In the late 1960s’, many people in North America turned their attention to e
In the late 1960s’, many people in North America turned their attention to e
游客
2023-09-16
75
管理
问题
In the late 1960s’, many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steel-and-glass skyscrapers were widely criticized. (36)______ pointed out that a cluster of tall buildings in a city often (37)______ public transportation and parking lot (38)______.
Skyscrapers are also extravagant (39)______, and wasters, of electric power. In one recent year, the (40)______ of 17 million square feet of skyscraper office in New York city raised the (41)______ daily demand for electricity by 120 000 kilowatts—enough to supply the entire city of Albany, New York, for a day. Glass walled skyscrapers can be especially wasteful. The heat loss through a wall of half-inch plate glass is more than ten times that through a typical stone wall filled with (42)______ board. To lessen the strain on heating and air-conditioning (43)______,builders of skyscrapers have begun to use special glass that reduce glare as well as heat gain. (44)____________.
On top of raising the temperature of the atmosphere, skyscrapers put a severe strain on a city’s sanitation facilities, too. (45)____________—as much as a city the size of Stamford, Connecticut, which has a population of more than 109 000.
(46)____________. In Boston in the late 1960’s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common. Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons that they have always built them—personal ambition and the desire of owners to have the largest possible amount of rentable space.
[br]
选项
答案
If fully occupied, the two World Trade Center towers in New York City would alone generate 2.25 million gallons of raw waste each year
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3018813.html
相关试题推荐
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
It______aboutseveno’clockwhenTomreturnedhomeforitwasalreadydarkoutsi
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoun
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoun
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoun
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoun
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoun
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoun
随机试题
Iwanttomakeuseofthisshortgatheringtomakeclearourworkingrequirem
TheSpaceAge______inOctober1957whenthefirstartificialsatellitewaslau
【B1】[br]【B16】A、forB、atC、onD、aboutB此题考查的是look动词短语和文章的语义衔接。第二段第一句是说“所有的国家都赞同
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.A、toomuchofacoward
下列关于公司债券上市的说法中,错误的是()。A:债券发行额不低于人民币一千万元
地西泮的催眠作用机制是A.抑制前列腺素合成酶,使前列腺素合成减少 B.选择性抑
(2018年真题)根据问卷设计中问题的排序原则,下列正确的排列顺序是()。
制定、发布对银行业金融机构监督管理的规章、规则的机构是()。 A.全国人大
关于远期交易与期货交易的区别,下列描述错误的是()。A.期货交易和远期交易都是
某调水枢纽工程主要由泵站和节制闸组成,其中泵站设计流量120m3/s,安装
最新回复
(
0
)