首页
登录
职称英语
The most interesting architectural phenomenon of the 1970’s was the enthusia
The most interesting architectural phenomenon of the 1970’s was the enthusia
游客
2023-09-16
50
管理
问题
The most interesting architectural phenomenon of the 1970’s was the enthusiasm for refurbishing old buildings. Obviously, this was not an entirely new phenomenon. What is new is the wholesale interest in reusing the past, in recycling, in adaptive rehabilitation. A few trial efforts, such as Ghirardelli Square in San Francisco, proved their financial viability in 1960s, but it was in the 1970’s, with strong government support through tax incentives and rapid depreciation. As well as growing interest in ecology issues, that recycling became a major factor on the urban scene.
One of the most comprehensive ventures was the restoration and transformation of Boston’s eighteenth century Faneuil Hall and the Quincy Market, designed in 1824. This section had fallen on hard times, but beginning with the construction of a new city hall immediately adjacent, it has returned to life with the intelligent reuse of these fine old buildings under the design leadership of Benjamin Thomson. He has provided a marvelous setting for dining, shopping, professional offices, and simply walking. Butler Square, in Minneapois, exemplifies major changes in its complex of offices, commercial space, and public amenities carved out of a massive pile designed in 1906 as a hardware warehouse. The exciting interior timber structure of the building was highlighted by cutting light courts through the interior and adding large skylights.
San Antonio, Texas, offers an object lesson for numerous other cities combating urban decay. Rather than bringing in the bulldozers, San Antonio’s leaders rehabilitated existing structures, while simultaneously cleaning up the San Antonio River, which menders through the business district.
选项
A、During the 1970’s, old buildings in many cities were recycled for modern use.
B、Recent interest in ecology issues has led to the cleaning up of many rivers.
C、The San Antonio example shows that bulldozers are not the way to fight urban decay:
D、Strong government support has made adaptive rehabilitation a reality in Boston.
答案
C
解析
主题归纳型。选项A的意思是“在20世纪70年代,美国很多城市的古老建筑物被重新利用。”,这只是在文章第一段中提到的一个现象,并不是真正的主题;选项B的意思是“对生态问题的兴趣使得很多河流开始清理工作”这只是在文章的最后一段提到的一个小小的细节;选项C的意思是"San Antonio的事例表明推土机并不是解决城市废弃建筑的方法”,这正是文章通过一系列事例在文章的最后—段所得出的结论;选项D的意思是“政府的坚强支持使得适应性修缮在波士顿成为现实”,这只是在文章第一段第四句话中所提到的细节。故本题的正确答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3018481.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofyourjob?W:It’sinteresting.(6)Icanme
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofyourjob?W:It’sinteresting.(6)Icanme
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofyourjob?W:It’sinteresting.(6)Icanme
Ihavefoundsomepicturesofthemostinterestingplaces______youcanvisitd
Thevisitingprofessorgavethestudentsaninterestingandhighly(information)
【B1】[br]【B7】A、fascinatingB、interestingC、disappointingD、touchingC本句是在描述到外面娱
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninterestings
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninterestings
Spaceenthusiastslooktothedaywhenordinarypeople,aswellprofessional
[audioFiles]audio_eusm_j53_001(20082)[/audioFiles]A、Hehasmanyinterestingdre
随机试题
Temperatures(温度)aroundtheworldaregoingupyearafteryear.Areportsh
Doctorshavedecidedtheonlywayhecanliveanythingneara(n)______lifeis
Whatdoesthespeakersayaboutcollegelife?Itisan______experienceinourl
UnderscoringtheimportanceofAsiatotheUnitedStatesinthenewcentury
根据细菌葡萄糖氧化发酵试验可将细菌分为三型:____________、_____
黄酮类中,引入羟基等助色团,可使化合物颜色加深,影响最大的取代位置是A:3位或5
可用于鉴别B群链球菌与肺炎链球菌的糖是A.菊糖 B.果糖 C.蔗糖 D.麦
多黏菌素A.用于治疗耐青霉素金黄色葡萄球菌引起的严重感染B.对铜绿假单胞菌有杀灭
巧克力爆米花(巧克力完全包裹),袋装,配料:玉米粒(爆米花专用)70克、玉米油5
药物的血浆半衰期是A.药物作用强度减弱一半所需的时间 B.药物从血浆中消失所需
最新回复
(
0
)