首页
登录
职称英语
[originaltext] Why, you may wonder, should spiders be our friends? Because th
[originaltext] Why, you may wonder, should spiders be our friends? Because th
游客
2023-09-15
74
管理
问题
Why, you may wonder, should spiders be our friends? Because they destroy so many insects, and insects include some of the greatest enemies of the human race. Insects would make it impossible for us to live in the world; they would devour all our crops and kill our flocks and herds, if it were not for the protection we get from insect-eating animals. We owe a lot to the birds and beasts which eat insects but all of them put together kill only a fraction of the number destroyed by spiders. Moreover, unlike some of the other insect eaters, spiders never do the harm to us or our belongings.
Spiders are not insects, as many people think, nor even nearly related to them. One can tell the difference almost at a glance, for a spider always has eight legs and insect never more than six.
How many spiders are engaged in this work in our behalf? One authority on spiders made a census of the spiders in grass field in the south of England, and he estimated that there were more than 2 250 000 in one acre; that is something like 6 000 000 spiders of different kinds on a football pitch. Spiders are busy for at least half the year in killing insects. It is impossible to make more than the wildest guess at how many they kill, but they are hungry creatures, not content with only three meals a day. It has been estimated that the weight of all the insects destroyed by spiders in Britain in one year would be greater than the total weight of all the human beings in the country.
选项
A、Because they are beneficial insects.
B、Because they destroy insects without hurting us in any way.
C、Because they protect insect-eating animals.
D、Because they include some of the greatest enemies of the human race.
答案
B
解析
Why does the author say that spiders are our friends?
选项均出现because,根据beneficial, destroy, protect等词可以推断是关于they的益处。
综合理解题。蜘蛛可以帮助人类消灭一些害虫。并且不会对人类造成危害。同时,第二段提到蜘蛛不属于昆虫,可排除A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3014837.html
相关试题推荐
[originaltext]Darwinwasagreatscientist.Hestudiedlivingthingsinthe
[originaltext]Darwinwasagreatscientist.Hestudiedlivingthingsinthe
[originaltext]W:Look,I’msorry,butthebooksforChem.100aren’tinyet.M:
[originaltext]W:Look,I’msorry,butthebooksforChem.100aren’tinyet.M:
Youshouldbeawarethat______(后悔错过的机会和说过的话无济于事).itisnouseregrettingmissed
[originaltext]Doyouknowthatvegetablescanbegrowninclimatetheyare
[originaltext]Everycountrytendstoacceptitsownwayoflifeasbeingth
[originaltext]M:Wereacheddirectlyouttobothschooladministratorstofind
[originaltext]M:Wereacheddirectlyouttobothschooladministratorstofind
[originaltext]W:Hi,Jack.M:Ah,Mary.Howareyou?W:Oh,fine.How’sitgoin
随机试题
Hotelsandrestaurantsarean______partofthecity;withoutthemthecity’sto
Thereareincreasinglyfraughtrelationshipsthatadultsarehavingwithchi
Americans’circleofcloseconfidantshasshrunkdramaticallyinthepasttw
JennyandJessicahaveshorthair.NickyandJadehavelonghair.Jade,Jennyan
Thecurseofjetlaghasstruckmostinternationaltravelersatonetimeor
力系按照其中各力的作用线在空间中分布的不同形式,可分为()。A.汇交力系 B
女性,16岁,无性生活史,无意间扪及左下腹部有一肿块。今晨排便后突然发生左下腹剧
中间综合征常发生在有机磷中毒后A、4~12小时 B、24~48小时 C、
我国央行货币政策中间目标为()。A.货币供应量 B.上海银行间同业拆借利率(
满足经济电流密度要求母线截面为().A.8510mm2;B.8936
最新回复
(
0
)