首页
登录
职称英语
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on
游客
2023-09-13
73
管理
问题
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic High Salaries or Career Development? You should write at least 150 words according to the outline given below in Chinese.
1. 有的大学毕业生择业时盲目追求高工资,有的则认为提供学习机会及事业上的发展才更重要的;
2.持有这两种观点的原因;
3.你的观点。
Never Take Things for Granted
选项
答案
High Salaries or Career Development?
There are more and more college graduates looking for jobs every year. But they have different views about what kind of job they should choose. Some students focus their attention on the jobs that promise high salaries. Others show a preference for those that offer a chance to learn skills and advancement possibilities.
Students holding the first view usually think that more money will result in more happiness. With a lot of money in hand, they will be able to enjoy a rich life. Otherwise, they will suffer from depression due to the lack of enough money. However, holders of the second view will argue that one should develop his skills as much as possible. It is career development that counts most. Without development, you will be outrun by others and fall behind the times sooner or later.
As far as I am concerned, I’d like to give my support to the second view. After all, money is not everything. Your development is much more important. In the long run, you will reap more career benefits. If we blindly cling to those high paid jobs and fail to develop our ability, we will suffer greater loss in the end.
解析
[审题]
本文是一篇议论文。旨先列举出两种对立的观点,然后分别说明各自的理由,最后表达自己的观点。 [写作思路]
第一段;提出两种不同的观点——追求高工资与注重事业发展。
第二段:说明各自的理由。
第三段:支持第二种观点:立足长远,注重事业发展。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3010104.html
相关试题推荐
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequickl
随机试题
【B1】[br]【B19】A、ButB、AndC、SoD、IfA前文谈论的都是游客对英国食物好坏的印象及原因,并且空格前一句说的是在哪些地方可以找到
下列不属于准同步数字复接体系的缺点是()。A.PDH为语音业务设计,不适用现代通
乳腺癌可见哪些X线改变?
教师在讲解九年级上册语文第三单元的课文《我的叔叔于勒》时,让学生说出世界三大短篇
构架应装设爬梯门,并应上锁,悬挂“(____)”标示牌。在此工作!$;$禁止攀登
根据以下资料,回答2011年底,全国拥有水上运输船舶17.92万艘,比上年末增长
可能损伤臂丛神经的骨折是 A.肱骨外科颈骨折B.肱骨干中上1/3骨折C.肱骨
A.学龄期 B.胎儿期 C.老年期 D.青少年期 E.婴幼期消化系统功能
有关人员配备,下列说法不正确的是()。A.人员配备计划描述人力资源何时加人项目工
在工程施工质量验收中,应当由专业监理工程师组织验收的工作是( )。A.检验批验
最新回复
(
0
)