首页
登录
职称英语
[originaltext] The men who write TV Westerns would be hard put to create a c
[originaltext] The men who write TV Westerns would be hard put to create a c
游客
2023-09-12
72
管理
问题
The men who write TV Westerns would be hard put to create a character as fabulous as Charles Marion Russell. He was a painter, sculptor, and professional cowboy. He lived the life of a cowhand in the old West during the feverish days of fast horses and faster guns. At the same time he created realistic images of the West in bronze and on canvas.
Russell was born in St. Louis, Missouri, in 1864. He may have inherited his artistic talent from his mother, who was an accomplished amateur painter. When Russell was 15, his parents finally yielded to his craving for the West and allowed him to go to a ranch in Montana.
When Russell arrived there, the few white men in Montana were mostly miners and cattlemen. The Indians--Sioux and Cheyenne--still had vivid memories of the Sioux victory over Custer in 1876.
Russell sketched what he saw: cowhands, Indians, homesteaders, horses, buffaloes, and wolves. From on-the-spot sketches came most of his famous paintings and magnificent bronze statues.
选项
A、Because his parent wanted him to.
B、Because it was the only place he could get work.
C、Because he had a craving for the West.
D、Because he wanted to be an artist.
答案
C
解析
事实细节题 文中讲到在Russell l5岁的时候,由于他对西部的渴望,父母同意他去了蒙大拿州的一个大农场。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3008440.html
相关试题推荐
[originaltext]AuniquelabattheUniversityofChicagoisbusyonlyatnig
[originaltext]M:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.W:I’msorryr
[originaltext]M:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.W:I’msorryr
[originaltext]Thegreatadvanceinrockettheory40yearsagoshowedthatl
[originaltext]Thegreatadvanceinrockettheory40yearsagoshowedthatl
[originaltext]Pub-goerswillindicateinunspokenwaysiftheyareintereste
[originaltext]Pub-goerswillindicateinunspokenwaysiftheyareintereste
[originaltext]IsaacSingerwasaninventor.Lifeiseasybecauseofhisinv
[originaltext]IsaacSingerwasaninventor.Lifeiseasybecauseofhisinv
[originaltext]IsaacSingerwasaninventor.Lifeiseasybecauseofhisinv
随机试题
WhichofthefollowingstatementsaboutlanguageisNOTtrue?A、Languageisaspe
Businesshasslowed,layoffsmount,butexecutivepaycontinuestoroar—atl
JameswasborninLondon________May7,1952________4:45________themorning
Despitethestagnancyoftheeconomy,high-technologycompaniesarestillcr
导游人员所起的承上启下的纽带作用指的是导游将( )。A.游客的建议反映给旅游行政
A.丙戊酸钠 B.氯丙嗪 C.硫喷妥钠 D.苯妥英钠 E.地西泮对各种类
下列属于信托(契约)型基金合同的附则包括的内容是( )。A.股权投资基金的投资
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在城市消防规划中,下列哪项不属于消防安全布局的内容?( )A.划分消防区责任
三级资质物业服务企业可以承接()万m2以下住宅项目和5万m2以下的非住宅项目的物
最新回复
(
0
)