首页
登录
职称英语
[originaltext] The helicopter can fly forwards, backwards, up, down, and sid
[originaltext] The helicopter can fly forwards, backwards, up, down, and sid
游客
2023-09-12
68
管理
问题
The helicopter can fly forwards, backwards, up, down, and sideways. It can also hover in the air. It needs no runway to operate from. It can land and take off from a flat roof-or a clearing in the jungle.
The main disadvantage of the helicopter is that it cannot fly as fast as most planes. It is also often noisy. Helicopters are widely used by the armed forces. They are also useful for sea and mountain rescue operations. In some cities they are used for regular passenger flights.
The helicopter is different from an aeroplane which gets its lift from fixed wings, and its thrust from a propeller or a jet. Instead of wings, the helicopter has a many-bladed rotor on its top. This is driven by the engine. The rotor blades are, however, the same shape as wings and they provide lift for the helicopter when they turn. The spinning rotor also propels the helicopter. The helicopter pilot maneuvers his craft by altering the angle of the rotor blades.
As the turning of the rotor tends to make the body of the helicopter turn as well, most helicopters have a small rotor on their tail.
选项
A、It is noisy.
B、It cannot fly as fast as most planes.
C、It has a small rotor on its tail.
D、It is small.
答案
B
解析
事实细节题 文中提到直升飞机的主要缺点是它的飞行速度要比大多数飞机慢。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3008151.html
相关试题推荐
[originaltext]Aseveryschoolboyknows,themostimportantrawmaterialsof
[originaltext]Aseveryschoolboyknows,themostimportantrawmaterialsof
[originaltext]W:Listen!FmterriblysorryI’mlate.M:Oh,that’sallright,i
[originaltext]W:Listen!FmterriblysorryI’mlate.M:Oh,that’sallright,i
[originaltext]W:Listen!FmterriblysorryI’mlate.M:Oh,that’sallright,i
[originaltext]GoodmorningandwelcometoAmericanstudies101.Iwouldlik
[originaltext]M:I’mreallysorry,ProfessorIrwin.Iwassickyesterday.W:Lo
[originaltext]M:I’mreallysorry,ProfessorIrwin.Iwassickyesterday.W:Lo
[originaltext]M:I’mreallysorry,ProfessorIrwin.Iwassickyesterday.W:Lo
[originaltext]Livingthingstakefromtheirenvironmentandgivebacktoth
随机试题
[originaltext]FormorethansixmillionAmericanchildren,cominghomeafte
Yourweightaffectshowlongyoulive—butit’sextremelycomplicated
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
Traditionally,theAmericanfarmerhasalwaysbeenindependentandhard-wor
Doyouwanttoliveforever?Bytheyear2050,youmightactuallygetyourw
CD4Th1细胞诱导的炎症中直接造成细胞浸润的主要细胞因子是A.IFN-γ B
以下数据是对于世界部分国家在1990年、2000年和2004年的婴儿出生死亡率进
左边给定的是立方体,右边哪一项是它的外表面展开图?请把它找出来。 A.如上图所
(省略了部分咨询谈话内容) 心理咨询师B与求助者的第七次咨询: 心理咨询师B
甲公司为增值税一般纳税人,2021年1月5日购入某上市公司股票100万股,支付购
最新回复
(
0
)