首页
登录
职称英语
[originaltext] Most people are convinced that the creative person is someone
[originaltext] Most people are convinced that the creative person is someone
游客
2023-09-11
90
管理
问题
Most people are convinced that the creative person is someone who is gifted with a certain quality that the rest of us do not possess. This conception is almost entirely rejected by psychologists. The majority of psychologists have found that to some extent each individual possesses all abilities humans are supposed to have, except for the time when he is very sick. Creative acts can therefore be expected of all individuals, however feeble or however infrequent those acts may be. Whatever the nature of creative talent, those persons who are described as creative merely have more of what all of us have to some degree. Creativity sounds like something only a few people seem to have, but on closer investigation it is somewhat certain that what most people call "inspiration" is the realization of what psychologists believe is available to all. Except for rare cases, every person with some degree of intelligence will benefit from a good education and a stimulating environment. The role the family plays in the shaping of personality, sensitivity and adventurousness which are encouraged by parents and teachers will all influence the nature of intelligence and creativity.
选项
A、Someone who has received more education.
B、Someone who has better quality than any of as.
C、Someone who has invented a great many new products.
D、Someone who has the gift ordinary people do not have.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3005964.html
相关试题推荐
[originaltext]TheterribledestructionoftheWorldTradeCenter,onSeptem
[originaltext]TheterribledestructionoftheWorldTradeCenter,onSeptem
[originaltext]Mostanimalsusemorethanonespeciesasfood.Therefore,th
[originaltext]Mostanimalsusemorethanonespeciesasfood.Therefore,th
[originaltext]Mostanimalsusemorethanonespeciesasfood.Therefore,th
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutg
Peopleprefertowork______________________.(在能充分发挥他们才华的地方)wheretheycanful
Manypeoplebelievetheyaresupposetodrinkeightglassesofwateraday,o
Manypeoplebelievetheyaresupposetodrinkeightglassesofwateraday,o
Manypeoplebelievetheyaresupposetodrinkeightglassesofwateraday,o
随机试题
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorryreg
C根据caraccident定位到C段第3句。该段讲述了睡眠不足的种种不良影响,其中包括更可能陷入车祸当中。本题句子与此对应。
Daniel:I’mafraidI’vespiltsomeinkoveryourtablecloth.Ifeelterriblyso
Weoftenhearandreadaboutcontroversialissuesinscienceandtechnology.
[audioFiles]audio_ehbm_j15002(20082)[/audioFiles]A、Thechurchwasn’tthere.B、S
确诊宫颈癌的可靠方法是A、白带涂片检查 B、宫颈活检 C、宫颈刮片细胞学
2013年,( )专门增设“基金行业协会”一章,为确定基金业协会的地位和规范基金
( )及其直接负责的主管人员和其他直接责任人员有失诚信、违反法律、行政法规或者
最大地面浓度占标率的计算公式中,如果GB3095中没有小时浓度限值的污染物,则i
A.安定 B.呋塞米(速尿) C.甘露醇 D.肼屈嗪 E.吗啡子痫前期孕
最新回复
(
0
)