首页
登录
职称英语
[originaltext] Dangerous occupations tend to be exciting and well paid. The
[originaltext] Dangerous occupations tend to be exciting and well paid. The
游客
2023-09-11
72
管理
问题
Dangerous occupations tend to be exciting and well paid. They often involve foreign travel or meeting famous and interesting people. Here is a look at someone who likes his dangerous occupation in spite of the danger, and at why he does it.
Gilbert Michael Pitts is a freelance cameraman. He does a lot of his work underwater. Michael has been diving since he was about nine years old. He says that he was on holiday with his parents and a friend had a snorkel. He tried it and "that was it—ever since I first put my head under water I’ve been fascinated by divining". Later on he went on a four month commercial diving course. His commercial diving career included underwater photography—still and video (to inspect oil rigs), underwater burning, planting explosives and connecting pipelines.
"I’m not frightened or apprehensive," he says, "because it’s a medium I’ve been working in for such a long time. It’s something that I love. I am frightened of certain things, but they certainly don’t include diving in water. I think it’s a matter of experience and just being at ease in that environment. ’
选项
A、Michael has been diving for nine years.
B、Michael dives on holidays with his parents.
C、Michael loves diving ever since he first tried it.
D、Michael has never taken any diving courses.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3003889.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Johnsonpassedphysicseventhoughhehardlydidanywork.M:
[originaltext]W:Johnsonpassedphysicseventhoughhehardlydidanywork.M:
[originaltext]Thankyouforcomingtothismeetingforstudentswhowillbe
[originaltext]Thankyouforcomingtothismeetingforstudentswhowillbe
[originaltext]Thankyouforcomingtothismeetingforstudentswhowillbe
[originaltext]Thankyouforcomingtothismeetingforstudentswhowillbe
[originaltext]M:It’ssocoldnow,butthismorningitwassohotandsunny.I
[originaltext]M:It’ssocoldnow,butthismorningitwassohotandsunny.I
[originaltext]M:Lookatthosecolorfulbirdsoverthere.Ithinkyoucanteach
[originaltext]M:Lookatthosecolorfulbirdsoverthere.Ithinkyoucanteach
随机试题
A、Itremindshimselfofhisjob.B、Hefeelshappyabouthisclothes.C、Hisbrain
A.contraryB.exclaimedC.extensivelyD.affectedE.priorF.dema
电气技术文字符号分为基本文字符号和辅助文字符号两类。基本文字符号主要表示电气设备
春节期间,单位要求你科室和另一科室同时负责放假期间的值班工作,你科室领导主动承担
普通高中美术课程能让学生得到在其他学科中难以收获的各种体验,主要是因为创作与(
病人侧卧位行臀大肌注射时的要求是A.上腿伸直,下腿稍弯曲 B.下腿伸直,上腿稍
员工持股的()要求对每个员工把得股份数旱作出限制A.广泛参与原则 B.有限
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
商业银行薪酬机制一般坚持的原则是()。A.薪酬机制与公司治理要求相统一 B.
下列各项中,不符合有关增值税纳税地点规定的是()。A、进口货物,应当由进口人或其
最新回复
(
0
)