首页
登录
职称英语
[originaltext] In a recent study, shoppers were asked to taste a chocolate-
[originaltext] In a recent study, shoppers were asked to taste a chocolate-
游客
2023-09-08
79
管理
问题
In a recent study, shoppers were asked to taste a chocolate-chip cookie. (26) When given a cookie from a full jar, they said it tasted all right; but when they were offered one from a nearly empty jar, they said it tasted better. This shows an interesting aspect of human nature. The scarcer something is, the more highly people tend to value it.
D. H. Lawrence’s novel Lady Chatterley’s Lover brought the author the most fame not when it was first published in 1928, (27) but when it was banned -- and when many thousands of black-market copies of the book were sold before it was finally made legal in the 1960s.
According to social psychologists like Robert Cialdini, our instinctive interest in acquiring things that are rare reflects our evolutionary history. In the past, when food or raw materials were scarce, real value increased, because possession gave the owner an advantage for survival.
(28) Salespeople love pressing the "scarce, therefore valuable" button, with warnings like "Buy now while stocks last!" and "Quick! Limited-Time Offer!" Clever advertisers know that it’s much more effective to focus on the fear of loss than on the benefit of gain. Experts at the University of California found that homeowners are 300 percent more likely to buy an energy-saving plan if the message is "Stop losing 50 cents a day" instead of "Start saving 50 cents a day". Do you want to make a proposal to your management for a $100,000 savings plan? You’re more likely to. get it through if you present your message in terms of a $100,000 loss, should your plan not be accepted.
选项
A、It brought the author great fame after it was first published.
B、It had been banned for years till 19708.
C、It became popular immediately after it was made legal.
D、It was copied illegally when it was banned.
答案
D
解析
本文在例举劳伦斯的《查泰莱夫人的情人》时提到该书在被禁时期,各种盗版纷纷出现。故本题答案为 D 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2996869.html
相关试题推荐
[originaltext]TestsconductedattheUniversityofPennsylvania’sPsycholog
[originaltext]M:Oh,Anna,thatwasawonderfuldinner.That’sthebestmealth
[originaltext]M:Oh,Anna,thatwasawonderfuldinner.That’sthebestmealth
[originaltext]M:Oh,Anna,thatwasawonderfuldinner.That’sthebestmealth
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
[originaltext]M:Couldn’tyoutypeanyfaster?W:ThisisthefastestI’veever
[originaltext]M:Couldn’tyoutypeanyfaster?W:ThisisthefastestI’veever
[originaltext]M:Couldn’tyoutypeanyfaster?W:ThisisthefastestI’veever
[originaltext]M:Couldn’tyoutypeanyfaster?W:ThisisthefastestI’veever
随机试题
Iwalkedslowlytotheteacher’sofficewondering________shedecidedtotalkwi
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
WelcomeSpeech1.Roomallocation-Roomnumber
Iamoptimisticabouthumanrelationships—inparticular,aboutfriendship.Perha
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthere
Whatmakesthemurderofsixpeopleatthetemplecatchpeople’sattention?[ori
说明:我公司工程办公室需要一名男职员,大学毕业优先,写明年龄、学历、经验,来函请寄ABC公司.以四川大学一名毕业生的名义写一封求职倌.注意:必须包括对收信人
我国一般效力意义上的法律渊源主要是指A.制定法 B.判例法 C.习惯法 D
下列费用中,不属于物业服务费的是()。A:物业管理区域清洁卫生费用 B:共用部
下列废气治理措施中,适用于治理二氧化硫的措施有()。A.SCR法 B.海水法
最新回复
(
0
)