首页
登录
职称英语
A few weeks ago, the Food Standards Agency (FSA. in the UK issued a report
A few weeks ago, the Food Standards Agency (FSA. in the UK issued a report
游客
2023-09-08
89
管理
问题
A few weeks ago, the Food Standards Agency (FSA. in the UK issued a report evaluating nutrient levels in organic versus non-organic foods like fruits, vegetables, meats, eggs, and dairy products. It is a complete, rigorous piece of research. And they found that, in terms of nutritional content, the differences between organic and non-organic foods are negligible.
As the report states, "... organically and conventionally produced crops and livestock products are broadly comparable in their nutrient content." They did in fact find some nutritional differences between organic and non-organic foods, but concluded that it is "unlikely that these differences in nutrient content are relevant to consumer health."
So here they have a nicely delimited (界定的) study of available research with rigorous standards and a fairly worded conclusion, all publicly available to download and read on the FSA website. The reaction, not surprisingly, was spectacular. The British tabloids alternately gloated (幸灾乐祸) with delight over the comeuppance(赢得的惩罚)of extravagant middle class shopping habits or frivolously attacked the study for insulting the people’s common sense. But it was the reaction of the Soil Association, the leading British organic certification organization, which highlighted just how difficult it can be for good science to be understood.
The Soil Association’s response, published in papers across the land, entirely disregarded the intent of the study and instead argued that organic food is better for the environment and contains less pesticides than non- organic food. But in the very first paragraph of the report, the team states that they aren’t looking at the impact on the environment of organic agriculture or the effect of pesticide use, both of which the FSA has extensively examined in other research. They are specifically looking at nutritional comparison. The Soil Association further argued that the FSA report had ignored studies that showed any benefit of organic food. As Ben Goldacre incisively dissected on his popular blog, Bad Science, the Soil Association’s response was logically flawed and entirely beside the point.
The FSA study is good science and by attacking, rather than endorsing it, the organic lobby in the UK has been plainly unscientific. It’s hardly the right stance for an organization that carries su.ch widespread support from the well-educated, critical-thinking middle classes who choose to eat organic food. Any of the many other reasons to go organic—whether it is to avoid pesticides, to encourage better livestock practices, or to simply eat better tasting food—are sufficient to continue supporting the efforts of organic farmers. By misrepresenting the science and its intent, the Soil Association has damaged its credibility and objectivity, the very attributes that its organic label—a stamp of approval—is intended to convey. [br] What can we learn from the last paragraph?
选项
A、The FSA’s study has been proved unscientific.
B、The FSA’s study is supported by the well-educated middle classes.
C、The FSA’s study tells a lot about the benefit of organic food.
D、The FSA’s study has been distorted by the Soil Association.
答案
D
解析
根据题干关键词the last paragraph定位到原文最后一段最后一句:By misrepresenting the science and its intent,the Soil Association has damaged its credibility and objectivity,the very attributes that its organic label—a stamp of approval—is intended to convey.可以推断出英国土壤协会扭曲了FSA的科学
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2995799.html
相关试题推荐
[originaltext]RecentlytheDepartmentofPlanningofNewYorkissuedarepo
Manyapasserby______(据报道目击了昨天发生的那场事故).isreportedtohavewitnessedtheacci
Areportsaid______(这里只剩下不过30只野生老虎).therewerenomorethan30wildtigerslef
[originaltext]Anewreportsaysthecostofstudiesatpubliccollegesint
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow.Alaska.W:
随机试题
[originaltext]PresidentBushhasleftonhisfirstofficialtriptoEurope.
Peoplefromallwalksoflifetookpartinthedemonstration.Theunderlinedpar
[originaltext]M:Well,you’veaskedaratherstrangepersonaprettystandardq
Internetvotinghappensallthetime,butusuallyit’sconfinedtotopicssu
______(无论对于小孩的出生反应如何),itisobviousthattheshiftfromtheroleofhusbandto
一般来说,关于买卖双方对价格的认同程度,下列说法正确的有()。 ①分歧大,成
房地产需要专业估价的基本条件是房地产具有()的特性。A.独一无二和供给有限
有关胺碘酮的叙述,下列哪一项是错误的A.不能用于预激综合征 B.可抑制Ca内流
股票上市对公司可能的不利影响有()。A.商业机密容易泄露 B.公司价值不易确定
衰老红细胞难以通过微小血管和孔隙的主要原因是( )。A.渗透脆性增加 B.细
最新回复
(
0
)