首页
登录
职称英语
A few weeks ago, the Food Standards Agency (FSA. in the UK issued a report
A few weeks ago, the Food Standards Agency (FSA. in the UK issued a report
游客
2023-09-08
85
管理
问题
A few weeks ago, the Food Standards Agency (FSA. in the UK issued a report evaluating nutrient levels in organic versus non-organic foods like fruits, vegetables, meats, eggs, and dairy products. It is a complete, rigorous piece of research. And they found that, in terms of nutritional content, the differences between organic and non-organic foods are negligible.
As the report states, "... organically and conventionally produced crops and livestock products are broadly comparable in their nutrient content." They did in fact find some nutritional differences between organic and non-organic foods, but concluded that it is "unlikely that these differences in nutrient content are relevant to consumer health."
So here they have a nicely delimited (界定的) study of available research with rigorous standards and a fairly worded conclusion, all publicly available to download and read on the FSA website. The reaction, not surprisingly, was spectacular. The British tabloids alternately gloated (幸灾乐祸) with delight over the comeuppance(赢得的惩罚)of extravagant middle class shopping habits or frivolously attacked the study for insulting the people’s common sense. But it was the reaction of the Soil Association, the leading British organic certification organization, which highlighted just how difficult it can be for good science to be understood.
The Soil Association’s response, published in papers across the land, entirely disregarded the intent of the study and instead argued that organic food is better for the environment and contains less pesticides than non- organic food. But in the very first paragraph of the report, the team states that they aren’t looking at the impact on the environment of organic agriculture or the effect of pesticide use, both of which the FSA has extensively examined in other research. They are specifically looking at nutritional comparison. The Soil Association further argued that the FSA report had ignored studies that showed any benefit of organic food. As Ben Goldacre incisively dissected on his popular blog, Bad Science, the Soil Association’s response was logically flawed and entirely beside the point.
The FSA study is good science and by attacking, rather than endorsing it, the organic lobby in the UK has been plainly unscientific. It’s hardly the right stance for an organization that carries su.ch widespread support from the well-educated, critical-thinking middle classes who choose to eat organic food. Any of the many other reasons to go organic—whether it is to avoid pesticides, to encourage better livestock practices, or to simply eat better tasting food—are sufficient to continue supporting the efforts of organic farmers. By misrepresenting the science and its intent, the Soil Association has damaged its credibility and objectivity, the very attributes that its organic label—a stamp of approval—is intended to convey. [br] The Soil Association’s asserted that the FSA’s report ______.
选项
A、had noticed the impact of organic agriculture on the environment
B、had ignored to examine the effect of pesticide use
C、should be criticized for neglecting the benefit of organic food
D、has entirely disregarded the intent of the study
答案
C
解析
根据题干关键词the Soil Association,response,FSA’s report定位到原文第四段第四句:The Soil Association further argued that the FSA report had ignored studies that showed any benefit of organic food.即英国土壤协会认为FSA的报告忽略了那些表明有机食品具有优越性的研究成果。故选C项。 C项中的neglect和句中的ignore为近义词。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2995797.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whenistheassignmentdue?Andwhattypeofreportdoyouwan
[originaltext]M:Whenistheassignmentdue?Andwhattypeofreportdoyouwan
[originaltext]M:Whenistheassignmentdue?Andwhattypeofreportdoyouwan
[originaltext]M:Whenistheassignmentdue?Andwhattypeofreportdoyouwan
Areportsaid______(这里只剩下不过30只野生老虎).therewerenomorethan30wildtigersle
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
Lowself-esteempopsupregularlyinacademicreportsasanexplanationfor
Lowself-esteempopsupregularlyinacademicreportsasanexplanationfor
Lowself-esteempopsupregularlyinacademicreportsasanexplanationfor
随机试题
【B1】[br]【B20】A、isolateB、refrainC、apartD、removeD词义辨析题。空格所在句意为:既然我们不能把压力从我们生
Wecanexperiencestressanytimewefeelwedon’thave【B1】______.Itcan
根据《中华人民共和国预防未成年人犯罪法》的规定,教师和学校对学生的法制教育负有直
金融衍生品是一种金融合约,其价值取决于一种或多种基础资产或指数,合约的基本种类包
审计人员在确定应收账款函证的范围和对象时,需要考虑的因素有()。A.应收账款的重
如今,我们的时代在知识方面远远超过过去所有时代,在智慧方面却没有得到相应的增加,
对肾上腺素作用描述错误的是A.使肾血管收缩 B.使冠状动脉舒张 C.皮下注射
甲持有兴达有限公司69%的股权,任该公司董事长;乙、丙为公司另外两个股东。因打算
铅合金是在铅中加入锑、铜、锡和砷等元素可提高铅的再结晶温度、细化晶粒、提高硬度和
填筑工程量测算时,独立两次对同一工程量测算体积之差,在小于该体积的()时,
最新回复
(
0
)