首页
登录
职称英语
[originaltext] (29) Tile Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San
[originaltext] (29) Tile Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San
游客
2023-09-07
59
管理
问题
(29) Tile Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San Francisco with its suburbs to the north. (26)Each day, about one hundred thousand cars cross the bridge, taking people to and from the city. More than half of them cross the bridge during the morning and evening rush hours. As a result, the trip is not pleasant.
Now, however, there is at least one group of happy commuters. These are the people who travel under the bridge instead of on it. They go to work by boat and enjoy it so much that most say they will never go by car again. (29)The boat they take is the large, quite, comfortable "Golden Gate". (27)Commuters can enjoy the sun on the boat. In the morning they can have breakfast in the coffee shop, and in the evening they can have a drink in the bar while they are looking at San Francisco’s famous scene and the nearby hills.
The trip takes only thirty minutes and is not very expensive. And what’s more, being on a boat seems to make people feel more friendly towards each other. Two commuters who met on the "Golden Gate" have already got married.
Because the boat has been so successful, there are plans to use other, still larger boats. There is also a plan for a high speed boat that will make the trip in only fifteen minutes. (28)Not everyone is happy about that. "A lot of people don’t want to get the trip faster," said one commuter. "They feel that half an hour is just enough time to rest."
选项
A、Golden Gate is the name given to a bridge and a boat sailing under the bridge.
B、Commuters prefer high-speed boats but tourists are attracted to more leisurely ones.
C、People have to cross the Golden Gate Bridge by car to get to work.
D、Wedding ceremonies are occasionally held on the boat.
答案
A
解析
综合理解题。文章第一句就说金门大桥连接了旧金山市区和这座城市的北部郊区,后文提到每天运送人们上下班的渡船也被起名为“金门大桥号”,因此A)为正确答案。文章说并不是所有的人都喜欢高速渡船,因此排除B);文章说人们除了开车过桥,还可以选择坐船,因此排除C);文章只是说因为经常同乘一艘船而相识的两个人相爱而且结了婚,并没有说婚礼是在船上举行的,故排除D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2993894.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostpeopleknowatleastsomeoftheoldwaysofpredicting
[originaltext]Mostpeopleknowatleastsomeoftheoldwaysofpredicting
[originaltext]Mostpeopleknowatleastsomeoftheoldwaysofpredicting
[originaltext]W:ProfessorMarnes,Iwonderifyoucanfillmeinonyourlectu
[originaltext]W:ProfessorMarnes,Iwonderifyoucanfillmeinonyourlectu
[originaltext]M:Well,Iwouldn’twanttomissyourhouse-warmingpartybutI
[originaltext]M:Well,Iwouldn’twanttomissyourhouse-warmingpartybutI
[originaltext]M:Well,Iwouldn’twanttomissyourhouse-warmingpartybutI
[originaltext]M:Well,Iwouldn’twanttomissyourhouse-warmingpartybutI
[originaltext]EveryoneknowsabouttheRoyalCanadianMountedPolice,and
随机试题
Somemarriagesseemtocollapsesosuddenlythatyou’dneedacrystalballt
[originaltext]Over1,000peoplegetstruckbylightningeveryyearintheU
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.#
中共中央总书记习近平在讲话中多次提到“人民”,他承诺:“我们要始终与人民心心相印
治疗痄腮常用灸法是 A.直接灸 B.间接灸 C.温针灸 D.灯火灸
考虑一个基于不支付利息的股票的远期合约多头,3个月后到期。假设股价为40美元,3
VDT操作人员,由于静态负荷,频繁操纵键盘,头部经常转动,手臂悬空,最易引起A.
思维属心理现象中的( )。A.认识过程 B.情感过程 C.意志过程 D.
A.缩宫素 B.麦角胺 C.前列腺素E D.垂体后叶素 E.麦角新碱肺结
病儿,6个月。因便秘,食欲差,嗜睡,反应迟钝来诊。查体:体温35.5℃,脉搏10
最新回复
(
0
)