首页
登录
职称英语
[originaltext] Adrian’s "Amazing Race" started early when his parents realiz
[originaltext] Adrian’s "Amazing Race" started early when his parents realiz
游客
2023-09-06
64
管理
问题
Adrian’s "Amazing Race" started early when his parents realized that he, as a baby, couldn’t hear a thing, not even loud noises. In a special school for the hearing-impaired, he learned sign language and got to mix with other disabled children. However, the sight of all the disabled children communicating with one another upset his mother. She wanted him to lead a normal life. (33) Then she sent him to private classes where he learned to read lips and pronounce words.
Later on, (34) Adrian’s parents decided to send him to a regular school. But the headmaster said regular schools couldn’t take care of a special needs student. His parents were determined to take the risk and pushed him hard to go through his work every day because they wanted to prove that, given the opportunity, he could do anything. Adrian made the grade and got accepted. It was a big challenge.
The pace was faster so he had to sit at the front of the class and really pay attention to the teacher, which wasn’t always easy. But he stuck to it and did a lot of extra work after school.
The efforts made by Adrian and his parents paid off. Adrian graduated with good grades and got into a top high school. He also achieved a lot in life outside school. He developed a love for the outdoors and went to Nepal to climb mountains. He even entered the World Yacht Race—being the first hearing-impaired Asian to do so.
(35) But none of these achievements would have been possible without one of the most important lessons from his mother. "If you believe in yourself and work hard, you can achieve great results," she often said.
33.What did Adrian learn in private classes?
34.What was a big challenge for Adrian and his parents?
35.What greatly contributed to Adrian’s achievements?
选项
A、Adrian went to a top high school.
B、Adrian went to a regular school.
C、Adrian entered the World Yacht Race.
D、Adrian entered the Mountain Climbing Race.
答案
B
解析
文中提到对Adrian和父母来说最大的挑战是上正常人的学校。故答案为B 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2990006.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Itisnoteasytotalkabouttheroleofthem
【B1】[br]【B7】[originaltext]Itisnoteasytotalkabouttheroleofthem
【B1】[br]【B4】[originaltext]Itisnoteasytotalkabouttheroleofthem
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]W:Hello?MayIspeaktoBillJohns?M:Hi,Amy.ThisisBill.W:Oh,
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolawsc
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolawsc
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolawsc
随机试题
WhatisRobertworriedmoreabout?[br][originaltext]Interviewer(W)RobertBall
Josephwasverylucky______withhislife;healmostdidnotgetoutoftheroo
Whichnumbercomesnextinthisseriesofnumbers?23571113?17前面几个数都是质数,所以
Salt,shellsormetalsarestillusedasmoneyinout-of-the-waypartsofth
Mr.Smith______thesuggestionthatsometapesofourlabshouldbereplaced.A、p
WhenIfirstentereduniversity,myaunt,whoisanEnglishprofessor,gave
不等式∣x+1∣+∣x-2∣≤5的解集为A.2≤x≤3 B.-2≤x≤13
对于具体方案优化,应综合考虑工程质量、造价、工期、安全和环保五大目标,基于()
进行外汇期货套期保值交易的目的是为了规避()。A.利率风险 B.外汇风险
知识点:肠梗阻腹胀最明显的肠梗阻 A.完全低位性肠梗阻 B.不完全性高位
最新回复
(
0
)