首页
登录
职称英语
[originaltext] Tens of thousands of people from around the world threw tons
[originaltext] Tens of thousands of people from around the world threw tons
游客
2023-09-04
83
管理
问题
Tens of thousands of people from around the world threw tons of overripe tomatoes at each other on Wednesday in an annual food fight that leaves the eastern Spanish town of Bunol covered in red pulp. (30) More than 40 000 people, including many visitors from Australia, Britain and the United States, took part in the tomato fight known as the "Tomatina," now in its 64th year. They were provided with over 100 tons of tomatoes by the town council for the battle which lasted about one hour and left participants covered in pulp and standing ankle-deep in red mush. Many men were shirtless while others wore old clothes, hard hats, goggles or protective plastic sheets. Shopkeepers put up huge plastic covers on their store fronts or boarded them up to protect their properties from the sea of red mush. (31) After a battle, municipal workers and local residents used giant pipes to clear the walls and streets of the tomato pulp in just half an hour while the participants headed to a nearby river where temporary showers were set up. The event cost the town of some 10 000 residents 28 000 Euros to stage, Spanish media reported. The "Tomatina" is held each year in Bunol, located in a fertile region some 25 miles north of the coastal city of Valencia, Spain’s third largest city, on the last Wednesday in August. (32) The origins of the event are unclear although it is thought to have its roots in a food fight among childhood friends in the mid-1940s in the city. It has grown in size as international press coverage brought more and more people to the festival.
30. What can we know about "Tomatina"?
31. How do visitors clean them up after the tomato fight?
32. What is the possible origin of the tomato fight?
选项
A、A food fight among childhood acquaintance.
B、A custom of celebrating harvest.
C、An activity of keeping healthy.
D、A battle among some old friends.
答案
A
解析
细节推断题。短文最后指出,这个事件的起源并不清楚,但是它被认为是根源于这个城市在20世纪40年代中期儿童时期朋友之间的一场食物战争。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2984981.html
相关试题推荐
Whenanumberofpeople______togetherinaconversationalknot,eachindividual
Thousandsofpeopleareneedlessly______eachyearinroadaccidents.A、smuggled
Peoplewhoare_________intheirlifegoalareboundtorealizetheirdreams.A、
Whenanumberofpeople______togetherinaconversationalknot,eachindividua
Movingdownthehillsandaroundthecurves,the______ofcarswasnotableto
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,
[originaltext]TheUKgovernmentisproposingagraduatetaxforstudentsin
随机试题
Ourlegalstaffwillattempttodiscusssomeemployee-relatedissueswithyouas
Insomewaystheemploymentinterviewislikeapersuasivespeechbecauseth
She____________(才告诉他真相)untilheforcedhertodoso.didn’ttellhimthetruth本题
[originaltext]LeoVillarealisknownformakingartthatinventivelycombin
Forcenturies,boysweretopoftheclass.Butthesedays,that’snolonger
下列不属于妊娠生理现象的是A、妊娠初期晨起恶心作呕 B、妊娠初期自觉乳房胀大
有关明胶凝集试验错误的是A、特异性高B、敏感性高C、操作简便D、检测病原体
关于第三代头孢菌素的特点,错误的是( )。A.能透过血脑屏障 B.对各种β-
长期使用四环素等药物的患者发生口腔鹅口疮属于A.副作用B.继发反应C.后遗效应D
某总造价5000万元的固定总价建造合同,约定工期为3年。假定经计算后第1年完工进
最新回复
(
0
)