首页
登录
职称英语
[originaltext] In Britain, (26) arrangements for inviting and entertaining g
[originaltext] In Britain, (26) arrangements for inviting and entertaining g
游客
2023-09-04
61
管理
问题
In Britain, (26) arrangements for inviting and entertaining guests at a wedding are usually the responsibility of the bride’s family. In most cases it is mainly friends and relations of both families who are invited. (27)But when the bride’s father is a businessman of some kind, the wedding reception may provide a useful occasion for establishing social connections with clients or customers and other people whose goodwill may be of advantage to him. It is, however, the bride’s mother who has the job of sending out the formal printed invitation cards. (28) In the case of a church wedding, the priest of each neighborhood in which the bride and bridegroom live is formally informed about a month in advance of the ceremony. Thus an announcement of the coming wedding can be made in church on each of three Sundays before it takes place. Often up to a hundred or more people attend the religious service and the bride usually wears the traditional long white dress and veil, while her bridesmaid wears long dresses in attractive colors. This may also happen in the case of a civil wedding in a register office, but is probably less usual. (29)The reception which follows may be held in a restaurant, a local hall or, when there are few guests, in the bride s home. Refreshments are provided, a special iced wedding cake is cut and distributed to the guests, toasts are drunk and dancing may follow. At some point in the celebrations the bride goes off to change into everyday clothes and then leaves the party with her husband to go on their honeymoon, and the journey they will make together is often in romantic surroundings abroad.
26. What is usually the responsibility of the bride’s family?
27. What can people do at the wedding if the bride’s father is a businessman?
28. Why is the priest informed about a month before the wedding ceremony?
29. Under what circumstance is the reception held in the bride’s home?
选项
A、The reception is a fairly large one.
B、There are few guests.
C、The parents cannot afford to hire a hall.
D、There would be no party afterwards.
答案
B
解析
细节辨认题。短文明确指出,婚宴可能在餐馆或者当地礼堂举行,如果客人较少,就在新娘的家中举行。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2984947.html
相关试题推荐
[originaltext][26]Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotalone
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hi,Sam,IhatetobotheryoubutIwonderifIcouldhaveaw
[originaltext]M:Letmecleanyourwindshieldandcheckyourwaterandyouwill
[originaltext]M:Letmecleanyourwindshieldandcheckyourwaterandyouwill
[originaltext]M:Letmecleanyourwindshieldandcheckyourwaterandyouwill
[originaltext]M:Letmecleanyourwindshieldandcheckyourwaterandyouwill
[originaltext]ThenorthernItaliancityisslowlydrowning—sealevelsint
随机试题
【B1】[br]【B12】A、byB、fromC、forD、withAby指“由,经”,表达的是方式或者动作的发出者;from指“来自”,表达的是来
Ataroughestimate,Nigeriais______GreatBritain.A、threetimesthesizeasB
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
多食蔬菜水果可以降低罹患某些癌症的危险,增加摄入( )可以降低食管癌、胃癌和直
投资组合A、B、C、D的贝塔系数分别为0.5、-0.2、0.8、1.1,若投资者
患儿男,6个月。冬季出生,人工喂养。平时睡眠不安、多汗。今日晒太阳后突然出现全身
对于水泥厂、有机溶剂类化工厂附近的复合外绝缘设备,应加强(____)检测。(A)
“知识就是力量”这一命题所表达的观念,在知识的分类体系中属于A.陈述性知识 B
甲机构在交易市场上按照每份10元的价格,向乙机构出售100万份证券,同时双方约定
以下关于各类阀门的叙述正确的是()。A、当管径DN>50mm时宜选用闸阀 B
最新回复
(
0
)