首页
登录
职称英语
Scientists have long believed one way to stop the Earth’ s atmosphere from w
Scientists have long believed one way to stop the Earth’ s atmosphere from w
游客
2023-09-03
74
管理
问题
Scientists have long believed one way to stop the Earth’ s atmosphere from warming is by planting more trees. The idea is that more trees will take in or absorb stone of the carbon dioxide in the atmosphere. Carbon dioxide is a gas released by cars, factories and other human activities. The gas traps heat in the Earth’ s atmosphere, which warms tile planet. However, two new studies have found that trees may not be as helpful in reducing carbon dioxide as had been thought.
The first study was done at Duke University in Durham, North Carolina. Researchers pumped extra carbon dioxide into a test area where pine trees were growing. The trees grew thirty -four percent faster during the first three years. However, in time, the trees slowed to about their normal growth rate. The scientists say this is because trees need other nutrients, such as nitrogen.
In the second study, researchers from Duke and Bowdoin College in Brunswick, Maine examined the soil around trees. They discovered that as the leaves broke down into the soil, all the carbon was not trapped in the soil. Much of it was released into the atmosphere as carbon dioxide.
The findings of the two studies were published last month in Nature magazine. They suggest there is limited value in planting trees to reduce the carbon dioxide pollution in the atmosphere.
Forest planting has been a part of negotiations on a world agreement to reduce greenhouse gases that scientists believe cause global warming. The United States, Canada, Japan and some other industrial countries have supported the idea. But this new research suggests the idea is not as effective as environmental activists had thought. Scientist Ram Oren of Duke University led the study on tree growth. He says that earlier estimates on the ability of forests to absorb carbon dioxide were overly hopeful. Some scientists not involved in the studies say the research provides some of the first evidence on how trees react to carbon dioxide. Other scientists say the research disputes a belief among some coal and power companies. The companies say that rising levels of carbon dioxide in the atmosphere will not create harmful global warming. Instead, they say it will increase forests and other plants. [br] What is the purpose of this passage?
选项
A、Introduce some new ideas about the relationship between trees and carbon dioxide.
B、Introduce recent condition of global industrial pollution.
C、Call on people to plant more trees to reduce greenhouse gases.
D、Point out that power companies should be responsible for the rising levels of carbon dioxide.
答案
A
解析
B,D均与本文无关;C则由于实验显示树木吸收并不那么有效,因此从本文观点来看正好错误。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2981967.html
相关试题推荐
Britishscientistspredictgreatdangersforthehumanrace,saying______(人类遥远的未
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcan
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcan
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcan
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcan
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcan
Scientistshavedevelopedacomputerisedmind-readingtechniquewhichletst
Scientistshavedevelopedacomputerisedmind-readingtechniquewhichletst
[originaltext]Scientiststhinkitwillbepossibletorecordpeople’sdream
[originaltext]Scientiststhinkitwillbepossibletorecordpeople’sdream
随机试题
Wehavenotfixedthedate______weshallstartourholidays.A、andB、thatC、when
PASSAGEONEThelaunchofiPhone.根据第六段前两句可知,现在,我们想让技术时刻在自己身边。智能手机和平板电脑的时代开始于2007年
[originaltext]W:I’vejustbeenreadinganarticleonbiotherapy.M:Biotherapy
Theabilitytostoreknowledgemakescomputersdifferentfromeveryothermachin
能使基础体温升高0.3~0.5℃的激素为A、雌二醇 B、雌酮 C、孕酮
下列各项,属于我国古代学习、吸收了外国经济文化成果的是( )。①《缀术》②
(2022年真题)在“为爱出发”亲子小组中,社会工作者小曹邀请组员分享亲子互动故
企业的三类财务报表分别反映企业营运情况的不同方面,故从不同角度反映了企业的经营状
药师在预防物质滥用及患者教育工作中的作用A.充分考虑药物相互作用及药物对疾病的影
男性,48岁。突发呼吸困难,胸痛,晕厥,查体:颈静脉充盈,肺动脉瓣区第二心音亢进
最新回复
(
0
)