首页
登录
职称英语
[originaltext] When Nancy Lublin received $5,000 from her grandfather in 1996
[originaltext] When Nancy Lublin received $5,000 from her grandfather in 1996
游客
2023-08-30
92
管理
问题
When Nancy Lublin received $5,000 from her grandfather in 1996, she never once considered taking a vacation or paying off student loans. Instead, the 24-year-old New York University law student began thinking about helping low-income women get better jobs. "If a woman goes for a job interview poorly-dressed, she won’t get the job," Lublin says. "But without a job, she can’t afford suitable clothes."
So, with the money Lublin founded "Dress for Success" and began collecting women’s clothes which were still in good condition but which their owners no longer needed. "So many women have clothes lying around that they will never wear again," one of Lublin’s assistants says. "Nancy’s idea is so simple and yet so important to women."
Many women come to Lublin’s office before going to a job interview. Here, they receive a suit, shoes mid any other things they need. Since it was set up, more than 1,000 women have turned to "Dress for Success" for help. Many of them have won job. Some have round jobs after being out of work for many years. Jenny, a 32-year-old woman who was recently hired as a law-firm office manager says, "I made a good impression because of ’Dress for Success’."
选项
A、Nancy set up "Dress for Success" to make money.
B、Nancy’s office gathers used clothes from women.
C、Nancy’s grandfather lent her the money to set up the office.
D、Low-income women can get jobs at "Dress for Success".
答案
B
解析
What can we learn from the passage?
[A]、[B]、[D]均涉及到了衣服,而 [C]却末提到,与其他选项明显不同,故可首先排除。由短文中提到的... began collecting women’s clothes...可知,南希的办公室主要收集女士穿过的衣服,故[B]为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2971722.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B11】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
【B1】[br]【B10】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
【B1】[br]【B6】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
【B1】[br]【B2】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext]Acreditcardpermitsitsholderstobuygoodsorobtainserv
[originaltext]Acreditcardpermitsitsholderstobuygoodsorobtainserv
[originaltext]AfteryearsofstudyIhavedeterminedthatthereareonlytw
[originaltext]AfteryearsofstudyIhavedeterminedthatthereareonlytw
随机试题
MyViewonIndependentRecruitingofUniversities1.近年来,一些高校开始自主招生2.有人表示赞成,也有人反
Justinwasalwaysprepared.Hismottowas"Neverthrowanythingout,you
OnenotedeconomisthasmadeacomparisonoftheFederalReserveandanautomobi
Hungryprehistorichunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctio
设f(x)是区间[0,+∞)上具有连续导数的单调增加函数,且f(0)=1。对任意
工程建设国家标准由()组织编制并批准。A.国务院 B.国务院住房和城乡建设委
“人得自由,而必以他人之自由为界。”这告诫我们在政治参与中必须坚持()。A.
从“抢盐风波”到“各地发生地震”,网络造谣滋生的“网络炸弹”,影响甚远。虽然很多
案例二: 一般资料:求助者,男性,37岁,机关公务员。案例介绍:一个多月前
2021年2月,某增值税一般纳税人将2020年4月购入的一台已抵扣过进项税额的生
最新回复
(
0
)