首页
登录
职称英语
Crows are probably the most frequently met and easily identifiable members o
Crows are probably the most frequently met and easily identifiable members o
游客
2023-08-30
59
管理
问题
Crows are probably the most frequently met and easily identifiable members of the native fauna of the United States. The great number of tales, legends, and myths about these birds indicates that people have been exceptionally interested in them for a long time. On the other hand, when it comes to substantive — particularly behavioral — information, crows are less well known than many comparably common species and, for that matter, not a few quite uncommon ones: the endangered California condor, to cite one obvious example. There are practical reasons for this.
Crows are notoriously poor and aggravating subjects for field research. Keen observers and quick learners, they are astute about the intentions of other creatures, including researchers, and adept at avoiding them. Because they are so numerous, active, and monochromatic, it is difficult to distinguish one crow from another. Bands, radio transmitters, or other identifying devices can be attached to them, but this of course requires catching live crows, which are among the wariest and most untrappable of birds.
Technical difficulties aside, crow research is daunting because the ways of these birds are so complex and various. As preeminent generalists, members of this species ingeniously exploit a great range of habitats and resources, and they’ can quickly adjust to changes in their circumstances. Being so educable, individual birds have markedly different interests and inclinations, strategies and seams. For example, one pet crow learned how to let a dog out of its kennel by pulling the pin on the door. When the dog escaped, the bird went into the kennel and ate its food. [br] According to the first paragraph, what evidence is there that crows have interested people for a long time?
选项
A、The large number of stories about crows.
B、The frequency with which crows are sighted.
C、The amount of research that has been conducted on crows.
D、The ease with which crows are identified.
答案
A
解析
细定位节题。 文中第1段第2句话是:The great number of tales, legends, and myths about these birds indicates that people have been exceptionally interested in them for a long time. 意思是,大量关于鸟类的寓言,神话和传说故事表明,人们对乌鸦超乎寻常地兴趣浓厚,其由来已久。该句后半句说明时间已经很长,而有什么理由说很长呢,证据就在前半句去找,因为神话故事、寓言,传说中都有关于乌鸦大量的记载,根据常识,能在这类故事中大量记载的东西必然是历史悠久,所以,A项:有关乌鸦大量的故事传说正确。B项:经常能见到乌鸦:C项:已经进行的关于乌鸦的研究工作;D项:乌鸦很容易识别。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2970813.html
相关试题推荐
[originaltext]Iamgladthatallthemembersofourzoologyclasscouldcom
WhatdoestheauthormostprobablythinkaboutwhattheACCCdidtothewoman?[
WhatdoestheauthormostprobablythinkaboutwhattheACCCdidtothewoman?[
WhatdoestheauthormostprobablythinkaboutwhattheACCCdidtothewoman?[
IfyouliveinacityinNorthAmericaorEurope,youhaveprobablynevert
IfyouliveinacityinNorthAmericaorEurope,youhaveprobablynevert
IfyouliveinacityinNorthAmericaorEurope,youhaveprobablynevert
Crowsareprobablythemostfrequentlymetandeasilyidentifiablememberso
Crowsareprobablythemostfrequentlymetandeasilyidentifiablememberso
Theword"premise"(Para.1)probablymeans"______".[br]Theauthor’sattitude
随机试题
Whatisafair?[br]Themanhad______leftintheend.A、nocapsB、onecapC、so
ThehistoryofAfrican-Americansduringthepast400yearsistraditionally
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26,whicharebasedonReading
(1)YuZhuopinghasn’ttakenavacationintwoyears,nordoesthe44-year-ol
Inthedesertheis______adaptedtotheenvironmentthanweareandfindswate
(30分)请阅读以下这首诗,结合自身经历和思考感悟,自选角度,自选文体,自拟题目
《变电运维管理规定》:专题分析的主要内容有()。设备巡视检查监督评价及巡视存在
中山陵:金陵 A城隍庙:寺庙 B青海湖:青海 C碧云天:青天 D钱塘
大学四年级的小张一直没找到合适的工作,身边的同学有的拿到了研究生录取通知书,有的
下列不属于社会保险费的是( )。A.养老保险费 B.失业保险费 C.医疗保险
最新回复
(
0
)