首页
登录
职称英语
[originaltext] The entertainment profession, or" show business", attracts man
[originaltext] The entertainment profession, or" show business", attracts man
游客
2023-08-30
73
管理
问题
The entertainment profession, or" show business", attracts many young people. Unfortunately, only very few can hope to become famous and prosperous. Talent is not enough, because show business is as competitive as any other business. Without a good manager, a performer can never hope to succeed. This is true for actors, dancers and comedians, but perhaps most of all for singers.
"Pop" stands for" popular", and a pop singer has to work very hard to become popular. He must either give the public what they already want, or he must find a new way of singing that will attract their attention. Even when he has succeeded and his records are sold everywhere, he cannot relax.
The life of a successful pop singer is not at all easy. He can only relax when he is alone, because everything he does is watched and reported in the special newspaper written for the" fans". The fans are the most important people in the world for a singer. They buy his records, they go to his concert, and make him rich and famous. But they can be very annoying, too. Sometimes their enthusiasm gets so hysterical that they do anything to get a" souvenir". They steal handkerchiefs, they tear off buttons, and they even cut off pieces of the unfortunate singer’s hair. Many singers have been forced to hide. A pop singer has to spend a lot of money on clothes, because he must always look smart, or, at any rate, different. He must have a luxurious car. And-most important-he must always keep smiling for the benefit of his public.
选项
A、Because a good manager can protect him from his fans.
B、Because a good manager can help him succeed.
C、Because a good manager can help him change his behavior.
D、Because a good manager can help him relax.
答案
B
解析
Why is a good manager so important to a pop singer?
四个选项均为原因从句,可以判断出问题提问的是原因。
根据原文"Without a good manager,a performer can never hope to succeed"可知文中用的是双重否定的句式。我们可以从正面米思考这句话,没有好的经济人,表演者就没希望成功,也就是说好的经济人是他成功的必要条件,因此本题选B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2970705.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]W:Janeissoobsessedwithcelebrities.Shespendshoursonthe
[originaltext]W:Janeissoobsessedwithcelebrities.Shespendshoursonthe
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext](26)Oneofthecomplaintsofcityresidents,notsurprisingl
[originaltext](26)Oneofthecomplaintsofcityresidents,notsurprisingl
[originaltext](26)Oneofthecomplaintsofcityresidents,notsurprisingl
[originaltext]ThepioneerofchocolatecookiesinAmericais"Amoscookies"
随机试题
[img]2015m11x/ct_epekm_epelist_0164_201510[/img][br][originaltext]Pleasepass
Thetruevalueofahumanbeing______(首先取决于)themeasureandthesenseinwhichh
[originaltext]AlthoughAprildidnotbringustherainsweallhopedfor,a
下列关于集成电路布图设计反向工程的说法,错误的是()。A.通过技术手段对受保
数据库系统中,构成数据模型的三要素是()A.网状模型、关系模型、面向对象模型
有关软产道的组成,哪项正确( )A.子宫下段、子宫颈、阴道及盆底软组织所组成的
岩体基本质量指标(BQ)由岩石坚硬程度和完整程度决定,某岩体基本质量指标为550
大肠癌血行转移的部位最常见于()。A.肺 B.骨 C.脑 D.肝 E.
科学发展观的基本要求是()A.发展 B.以人为本 C.全面协调可持续
某村有1500人在劳动年龄内,其中长期患病失去劳动能力的有50人,另外,还有15
最新回复
(
0
)