首页
登录
职称英语
Internet—A Two-Edged Sword1.当今世界,网络无处不在2.网络既有它的好处,同时也有不如人意之处3. 你的看法 Intern
Internet—A Two-Edged Sword1.当今世界,网络无处不在2.网络既有它的好处,同时也有不如人意之处3. 你的看法 Intern
游客
2023-08-29
88
管理
问题
Internet—A Two-Edged Sword
1.当今世界,网络无处不在
2.网络既有它的好处,同时也有不如人意之处
3. 你的看法
选项
答案
Internet, as a new-born information-delivering system, has ushered us into a new information era. It’s available almost at any place and at any time.
Everything lives with opposing forces. The same can be said for Internet. On the one hand, Internet makes the world smaller since people can know a lot what is happening in the other countries by surfing the Internet. Moreover, it’s one of the most convenient means of personal communication. In addition, it’s easier for people to get the latest information. Whoever snatches it will get the upper hand in the competitive societies. On the other hand, we cannot deny the demerits born with the system. Some people, especially some young people, become addicted to the online games, which is harmful for their health.
In my opinion, Internet is indispensable for our daily life. While speaking highly of Internet, we shouldn’t ignore its drawbacks. It is of little meaning to make a fuss over the inconvenience brought by the system, but it’s of great significance to make good use of the Internet.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2969054.html
相关试题推荐
Celebrity’sPrivacy1.人们对名人的隐私很感兴趣2.有些人认为名人也应该有隐私3.我的看法
[originaltext]M:(22)Today,weinviteMs.Linly-nfromInternationalLaborOrg
[originaltext]M:(22)Today,weinviteMs.Linly-nfromInternationalLaborOrg
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Interne
随机试题
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关theBritishMuseum的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语
Theword"bankruptcy"comesfrombanesrotta,Italianforbrokenbench.The
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
不属于社会对高等教育的参与和支持的是()。A.社会同高校的合作与参与 B.社
某方形独立柱基,底面尺寸为B=L=2.0m,埋深为1.5m。上部结构传至基础顶面
李某家住在某市甲区,在该市乙区嫖娼后深夜步行回家,途经该市丙区时因为神色可疑丙区
在不同层次的货币中,流动性较强,可以直接作为购买手段和支付手段的是()。A
当事人之间订立有关设立不动产物权的合同,除法律另有规定或者合同另有约定外,该合同
工程项目管理信息系统中,合同管理子系统的功能有()。A.合同基本数据查询
最新回复
(
0
)