首页
登录
职称英语
[originaltext] Moving away from newspapers, let’s now focus on magazines. No
[originaltext] Moving away from newspapers, let’s now focus on magazines. No
游客
2023-08-29
55
管理
问题
Moving away from newspapers, let’s now focus on magazines. Now the first magazine was a little periodical called The Review, and it was started in London in 1704. It looked a lot like the newspapers of the time. But in terms of its content, it was much different. Newspapers were concerned mainly with news events, but The Review focused on important domestic issues of the day, as well as the policies of the government. Now in England at that time, people could still be thrown in jail for publishing articles that were critical of the king. And that’s what happened to Daniel Defoe. He was the outspoken founder of The Review. Defoe actually wrote the first issue of The Review from prison. You see, he had been arrested because of his writings that criticized the policies of the Church of England, which was headed by the king. After his release, Defoe continued to produce The Review and the magazine started to appear on a more frequent schedule, about three times a week. It didn’t take long for other magazines to start popping up. In 1709, a magazine called The Tattler began publication. This new magazine contained a mixture of news, poetry, political analysis, and philosophical essays.
29. What is the topic discussed in this passage?
30. According to the speaker, how was The Review different from early newspapers?
31. What does the speaker say about The Tattler?
选项
A、Early newspapers in England.
B、The early history of magazines.
C、The life of Daniel Defoe.
D、Differences between newspapers and magazines.
答案
B
解析
主旨题。短文开篇说道“我们现在来谈谈杂志”,听懂了这一句即可猜测下文将要讲述magazine。而下文讲了The Review早期创建的情况和other magazines的情况,从反面验证了猜测。故答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2968830.html
相关试题推荐
[originaltext]Youmayrememberthatafewweeksago,wediscussedthequest
[originaltext]Crocodilesonlylivewhereitishot.TheyarefoundinInd
[originaltext]Crocodilesonlylivewhereitishot.TheyarefoundinInd
[originaltext]M:Hey,Karen.LookslikeyougotsomesunthisWeekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Karen.LookslikeyougotsomesunthisWeekend.W:Yeah,
[originaltext]W:Whathappenedthismorning,Bill?Youareseldomlate.M:Iwa
[originaltext]W:Whathappenedthismorning,Bill?Youareseldomlate.M:Iwa
[originaltext]W:Whathappenedthismorning,Bill?Youareseldomlate.M:Iwa
【B1】[br]【B20】A、runningB、rushingC、movingD、drivingB动词辨义。根据常识可知,消防车和救护车行动是越快越
[originaltext]Theworld’ssmartestadolescentsinmathematicsandsciencea
随机试题
Thisisapicture.Inthe【T1】________,thereisahousebuiltintotheside
Wouldyoumindmy(sit)______here?Ihaveaheadache.sittingmind后用名词或动词作宾语,表示“介意
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
[originaltext]W:Youareon"JustOneThing"today.Dr.LawrenceRoseniswith
某工程项目采用工程量清单方式招标并签订总价合同,在施工过程中进行某分项工程计量时
依次填入下面一段文字横线处的语句,衔接最恰当的一组是: “大道春风快马,壮志好
下列关于全国性商业银行和区域性商业银行的叙述中,有误的一项是()。A.设立全国性
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
关于设计阶段项目管理的说法,错误的是()。A.设计阶段的项目管理是建设工程
最新回复
(
0
)