首页
登录
职称英语
As 56 million children return to the nation’s 133, 000 elementary and second
As 56 million children return to the nation’s 133, 000 elementary and second
游客
2023-08-29
65
管理
问题
As 56 million children return to the nation’s 133, 000 elementary and secondary schools, the promise of "reform" is again in the air. Education Secretary Arne Duncan has announced $ 4 billion in Race to the Top grants to states whose proposals demonstrated, according to Duncan, "a bold commitment to education reform" and "creativity and innovation that is breathtaking". What they really show is that few subjects inspire more intellectual dishonesty and political puffery(极力吹捧)than "school reform".
To be sure, some improvements have occurred in elementary schools. But what good are they if they’re erased by high school? There’s also been a modest narrowing in the high-school achievement gaps between whites and blacks, although the narrowing generally stopped in the late 1980s.(Average scores have remained stable because, although blacks’ scores have risen slightly, the size of these minority groups has also expanded. This means that their still-low scores exert a bigger drag on the average. The two effects offset each other.)
Standard explanations of this meager progress fail. Too few teachers? Not really. From 1970 to 2008, the student population increased 8 percent while the number of teachers rose 61 percent. Are teachers ill paid? Perhaps, but that’s not obvious. In 2008 the average teacher earned $53, 230; two full-time teachers married to each other and making average pay would rank among the richest 20 percent of households. Maybe more preschools would help. Yet the share of 3- and 4-year-olds in preschool has rocketed from 11 percent in 1965 to 53 percent in 2008.
"Reforms" have disappointed for two reasons. First, no one has yet discovered transformative changes in curriculum or pedagogy(教学法), especially for inner-city schools, that are(in business lingo)"scalable" — that is, easily transferable to other schools, where they would predictably produce achievement gains. Efforts in New York City and Washington, D. C., to raise educational standards involve contentious and precarious school-by-school campaigns to purge "ineffective" -teachers and principals.
The larger cause of failure is almost unmentionable: shrunken student motivation. Students, after all, have to do the work. If the students aren’t motivated, even capable teachers may fail. Motivation comes from many sources: curiosity and ambition; parental expectations; the desire to get into a "good" college; inspiring or intimidating teachers; peer pressure. The unstated assumption of much school "reform" is that if students aren’t motivated, it’s mainly the fault of schools and teachers. The reality is that, as high schools have become more inclusive and adolescent culture has strength-ened, the authority of teachers and schools has eroded.
Motivation has weakened because more students don’t like school, don’t work hard, and don’t do well. The conflict between expanding "access" and raising standards goes against standards.
Against these realities, school-"reform" rhetoric is blissfully evasive. Duncan urges "a great teacher" in every classroom — akin to having every football team composed of Ail-Americans. With that sort of intellectual rigor, what school "reform" promises is more disillusion. [br] Which of the following is a reason that caused the reforms to fail?
选项
A、High schools haven’t enough teachers.
B、Teachers don’t get rewarded adequately.
C、Preschools aren’t sufficient for children.
D、There’s no radical change on curriculum.
答案
D
解析
事实细节题。第四段提到“改革”失败的原因之一是课程安排和教学方法没有革命性的变化,[D]项是原文的同义转述,故正确,其他三项是第三段中指出的三个可能原因,文中紧接着用具体的事实数据对其作了否定。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2967498.html
相关试题推荐
[originaltext]Itusedtobethatmentallyretardedchildrenweretreatedli
[originaltext]Itusedtobethatmentallyretardedchildrenweretreatedli
[originaltext]Itusedtobethatmentallyretardedchildrenweretreatedli
[originaltext]W:Twomillionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoap
[originaltext]W:Twomillionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoap
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarcreading
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarcreading
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarcreading
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarcreading
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarcreading
随机试题
Writeapassageabout150wordsonthefollowingtopic.
Istestanxietydestructive?Canwemaketestanxietyworkforus?Theanswe
Theneedforsolarelectricityisclear.Itissafe,ecologicallysound,eff
He____________(为了谎话而内疚),sohewenttoapologizetoher.wasguiltyabout/forhav
说明:假定你是公司职员李明,给你的部门经理Sam写一张请假条。时间:3月19日1.最近经常感到头疼,想请假一天去医院做检查;2.本周工作已基本完成;3.
《出版管理条例》规定,境外委托印刷或者复制的出版物的内容,应当经( )审核。A
脑部的血液供应来自两个动脉系统,即___________动脉系统和椎-基底动脉系
现金流量图有其习惯的表式方法,主要表现在()。A:用一水平线表示时间,将该水平
地西泮的代谢产物包括A.劳拉西泮B.氟西泮C.去甲地西泮和硝西泮D.硝西泮和奥沙
对写字楼在建工程进行估价,适用的估价方法有()。A、市场法 B、成本法 C、
最新回复
(
0
)