首页
登录
职称英语
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always critici
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always critici
游客
2023-08-29
67
管理
问题
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always criticized. Their critics seem to resent them because they have a gift for self-promotion and because they have so much money to throw around. "It’s unfair," they say, "that this entirely unproductive industry should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies are making. Why don’t they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it’s the consumer who pays. "
The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising mat consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about.
Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway bye-laws(条例)while waiting for a train? Would you like to read only closely printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a newspaper full of the daily ration of disasters.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not survive without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we mustn’t forget is the "small ads. " which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death.
No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. [br] We do not have to pay much for our daily paper because advertising, as an indispensable source of the media income, share the______.
选项
答案
cost
解析
根据线索词do not have to pay much定位到最后一句:想想吧,如果要我们付全价的话,报纸的价格该是多少!文中cost是动词形式,这里需用cost的名词意思与题干中的share构成搭配。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2967344.html
相关试题推荐
It’sperhapstheworld’smostfamousunderwaterattraction,immortalizedin
It’sperhapstheworld’smostfamousunderwaterattraction,immortalizedin
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
[originaltext]M:Let’slookatyourproblem:youalwaysfailthejobInterviews
[originaltext]M:Let’slookatyourproblem:youalwaysfailthejobInterviews
随机试题
Shehasn’tmadeuphermind______(关于她将提名谁做她的候选人).aboutwhomshewillnominate
中国杂技(acrobatics)拥有超过3000年的历史,被誉为“东方艺术明珠”。观看中国杂技表演时.你会被深深地吸引,全神贯注、目不转睛。随着世界经济
[originaltext]DreamtimeTourshavejustthetourforyou.TheoneIhavech
Thegreatleadersoftheworldhavealways______theirprinciples.A、stoodupto
检测HBsAg最常用的方法()。A.凝集试验 B.酶联免疫吸附试验 C.荧
地震震级分为9级,能造成破坏的地震震级包括( )。A:2级 B:3级 C:
下列公式错误的是()。A.吸收直接投资的资本成本=年固定分红额/[吸收直接投资
①在某个场景中,你有没有碰到过突然萌生的奇怪感觉:这事曾经发生过,我曾经到这里,
我国银行业监管的目标是促进银行业合法、稳健运行和()。A.维护金融体系的安全和稳
一般资料:求助者,女,46岁,职员。 案例介绍:求助者的儿子在市重点中学读书,
最新回复
(
0
)