首页
登录
职称英语
[originaltext] I had just gone to bed after a very hard day when the phone r
[originaltext] I had just gone to bed after a very hard day when the phone r
游客
2023-08-28
76
管理
问题
I had just gone to bed after a very hard day when the phone rang. It was an eccentric farmer. I had never met him before although I had often heard people talk about him. He sounded quite nervous and he had been talking for a minute or so before I understood anything. Even then all I could make out was that someone called Milly had had a very bad accident. I hadn’t the slightest idea who she was but I obviously had to go.
It had been snowing heavily that day and I didn’t know the way. I had been driving for at least an hour when I finally found his place. He was standing there, waiting for me. It seemed Milly had died. “She meant more to me than anyone even my own wife!” he said. I could see that he had been crying. I thought something terrible had taken place, a possible scandal. I was even more shocked when he told me he had put her in the barn. “I wouldn’t leave her out in the cold!” he said.
Milly had clearly been a secret lover of his. I was about to tell him he could not expect me to cover anything up when he opened the barn door. He lifted his candle and I saw a dark figure on the ground. “She was such a good cow! I wouldn’t let anyone but a doctor touch her!” he said, and burst into tears again.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What do we know about Milly from the story?
34. What might the farmer wish the speaker to do?
35. What is probably the person who told the story?
选项
A、Look into the matter.
B、Bring Milly back to life.
C、Free him from a scandal.
D、Keep the whole thing a secret.
答案
B
解析
选项均以原形动词开头表明,本题考查行为动作。短文中农夫打电话给说话者,说话者到了之后农夫说She was such a good cow! I wouldn’t let anyone but a doctor touch her,由此可知,说话者是一位医生,这位农夫是想让他救活这头牛,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2965906.html
相关试题推荐
[originaltext]JaimeEscalantewasconsideredoneofthebestteachersinth
[originaltext]W:Goodmorning,BrendaPeters.Youwillbewelcomingthenewmem
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext]M:Mysisterhasbeenpestering(烦扰)meforaccesstomydoctorso
[originaltext]M:Howaboutyoutakingapictureofmefirst?Iwanttoseehow
[originaltext]W:I’msoexhaustedshoppingthroughouttheweekforeverythingf
[originaltext]Itisremarkablehowrisk-consciouspeoplehavebecome,espec
[originaltext]Londonhasbecomeacyclefriendlyzoneafterthelaunchofa
[originaltext]W:Welcomeback.Ididn’tseeyouinaccountclassonSunday.M:
[originaltext]W:WhydidIgetstuckwithbuyinggiftsforourclientsthisyea
随机试题
Goodusemustbe______thecomputerwhichisnowsittingidle.A、madeofB、made
CompareQuantityAandQuantityB,usingadditionalinformationcenteredabovet
Itcouldbepossibletolearnnewskillswhileyousleep,accordingtoAmeri
以下选项属于我国现行的保护地理标志产品的法律法规规章,且均与《与贸易有关的知识产
A.胃大部切除术 B.根治性胃大部切除术 C.出血点缝扎,迷走神经切断加幽门
女,22岁。自期末复习考试以来自觉心胸烦闷,喜叹息,并感咽喉部有异物堵塞,咳之不
患者女性,54岁。既往无消化性溃疡病史,全身大面积烧伤2天,3小时前突然出现呕血
共用题干 小刘,因运动不慎造成左小腿闭合性骨折,但未涉及膝、踝关节面,骨折处已
()不属于劳动者的带薪休息时间。A.病假 B.婚丧假 C.女职工产假
社会工作者在收集与服务对象问题有关的资料时,不应()。A.关注服务对象的个人情
最新回复
(
0
)