首页
登录
职称英语
[originaltext] The increase in international business and in foreign investm
[originaltext] The increase in international business and in foreign investm
游客
2023-08-28
84
管理
问题
The increase in international business and in foreign investment has created a need for executives with knowledge of foreign languages and skills in cross-cultural communication. Americans, however, have not been well trained in either area and, consequently, have not enjoyed the same level of success in negotiation in an international arena as have their foreign counterparts.
Negotiating is the process of communicating back and forth for the purpose of reaching an agreement. It involves persuasion and compromise, but in order to participate in either one, the negotiators must understand the ways in which people are persuaded and how compromise is reached within the culture of the negotiation.
In many international business negotiations, Americans are perceived as wealthy and impersonal. It often appears to the foreign negotiator that the American represents a large multi-million-dollar corporation that can afford to pay the price without bargaining further.
In studies of American negotiators, several traits have been identified that may serve to confirm this stereotypical perception, while undermining the negotiator’s position. Two traits that cause cross-cultural misunderstanding are directness and impatience on the part of the American negotiator. Furthermore, American negotiators often insist on realizing short-term goals. Foreign negotiators, on the other hand, may value the relationship established between negotiators and may be willing to invest time in it for long-term benefits. In order to solidify the relationship, they may opt for indirect interactions without regard for the time involved in getting to know the other negotiator.
19. What basic skills are required in international business?
20. In international negotiations, what is foreign negotiators’ overall impression on Americans?
21. Why there exists cross-cultural misunderstanding between American negotiators and its foreign counterparts?
选项
A、They are arrogant.
B、They are reliable.
C、They are impersonal.
D、They are polite.
答案
C
解析
短文提到,在许多的国际商务谈判中,美国人常给人富裕(wealthy)和冷淡(impersonal)的印象。C是其中一方面,为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2963493.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]M:Mysister’sbirthdayisonthe9th.We’regoingtohavedinner
[originaltext]M:Mysister’sbirthdayisonthe9th.We’regoingtohavedinner
[originaltext]AclassicalguitaristwasthrilledtohearfromNewYorkCit
[originaltext]Ladiesandgentlemen,(30)whenwetalkaboutgettingonlin
[originaltext]AllangoeseverywherewithBirgittaAnderson,a54-year-olds
[originaltext]AllangoeseverywherewithBirgittaAnderson,a54-year-olds
[originaltext]M:Goodmorning,MissWhite.I’mBillGreen.Yesterdayafternoon
[originaltext]M:Goodmorning,MissWhite.I’mBillGreen.Yesterdayafternoon
[originaltext]M:Goodmorning,MissWhite.I’mBillGreen.Yesterdayafternoon
随机试题
[originaltext]W:EricSchurenbergisthemanagingeditorofMoneyMagazineint
有关胶囊剂的特点错误的是A.生产自动化程度较片剂高,成本高 B.可弥补其他固体
A.绝对致死剂量(LD) B.最低致死剂量(MLD) C.半数致死剂量(LD
许多人利用早上学习、记忆,其效果优于下午,这是因为早上不受( )的影响。A.双
古建筑防火设计的原则是()。A.维持原貌、科学合理、人防技防并重的原则 B.
()的颁布推动了英国社会福利的制度化发展,也推动了慈善活动的发展。A.《伤
企业人力资源管理的各个工作环节都是围绕()这一核心问题展开的。A:人力资源培训
下列关于超额备付金率的说法中,错误的是()。A.是衡量银行流动性和清偿能力
根据《工程咨询行业管理方法》,咨询工程师(投资)继续教育的其他形式包括()。A.
某施工总承包单位甲承接一座桥梁工程。桥梁起点桩号为K0+126,终点桩号为K
最新回复
(
0
)