首页
登录
职称英语
Children who are verbally abused may suffer lasting negative effects in thei
Children who are verbally abused may suffer lasting negative effects in thei
游客
2023-08-27
70
管理
问题
Children who are verbally abused may suffer lasting negative effects in their brain’s ability to process language, researchers report. They say the new findings illustrate the seriousness of this type of abuse and should encourage greater action to combat it.
Martin Teicher at Harvard Medical School and colleagues used an exhaustive questionnaire to select 17 people who had suffered severe verbal abuse in childhood but not other forms of abuse.
Experts define verbal abuse as frequent critical comments that are intended to diminish the victim’s self-esteem, he explains. The team recruited 17 additional participants for the trial, who had suffered no such abuse.
Brain scans revealed that those who had experienced verbal abuse had a 10% reduction in the size of a brain region known as the right superior temporal gyras(颞上回, 形成大脑半球的组织). compared with those who had not been abused. This part of the brain contains a section responsible for auditory(听觉的)processing and is believed to help the brain understand the tone of speech.
Teicher speculates that verbal abuse might inhibit development in the superior temporal gyrus, perhaps by triggering a pathway that stops growth hormones from reaching it.
The new experiment does not necessarily establish a causal link: the abnormalities could be a genetically inherited trait. But Teicher suspects the relationship is causal. For example, previous research has shown that victims of sexual abuse by non-relatives have decreased development in the visual processing parts of the brain, compared with people who have not suffered such abuse.
The brain abnormalities seen in the verbal abuse victims appear to be related to reduced language skills, Teicher adds. The subjects in the study who had experienced verbal abuse scored about 112 on a test of verbal IQ. on average, while their control counterparts had a score of about 124.
"I think they didn’t reach their full potential, " he says of the students who suffered verbal abuse and scored lower on the test.
The results are important because they contribute to a growing body of evidence that the stress caused by early abuse can disrupt the normal development of brain "circuits", says Barbara Rawn of Prevent Child Abuse America.
Teicher believes that parents have begun to grasp the negative effects of physically criticising their children, but he fears that parents may feel that no harm is done by frequently criticising their children with insulting comments.
"Verbal abuse really has a long-term effect on a child, " says Rawn. "There’s a lot of incredible anger that shows up in kids that have been told they are worth nothing. " She adds that some children who have been verbally abused sometimes develop behavioural traits such as extreme aggression, or instead become overly obedient. [br] What can we learn about the new findings of the researchers?
选项
A、They call for tougher measures to fight against verbal abuse to children.
B、The findings show no connection between verbal abuse and language processing ability.
C、Those who are verbally abused only suffer temporary negative effects.
D、The seriousness of verbal abuse has led researchers to do deeper research about it.
答案
A
解析
根据题干关键词new findings定位到文章的第一段最后一句:They say the new findings illustrate the seriousness of this type of abuse and should encourage greater action to combat it.可知,研究者说新的发现阐述了恶言谩骂的严重性,并且鼓励人们采取更有效的方式去应对。A)项“他们呼吁采取更有效的手段来和对孩子进行恶言谩骂的行为作斗争”是对原文的转述,故选A)项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2962723.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whyisitthatsomechildrenperformmuchbetterthanothersa
[originaltext]Theestimatedone-fifthofchildreninLondon’sschoolswhoc
[originaltext]Theestimatedone-fifthofchildreninLondon’sschoolswhoc
[originaltext]Itusedtobethatmentallyretardedchildrenweretreatedli
[originaltext]Evenifyouhaven’ttouchedapianoinyears,ifyousuffered
[originaltext]Evenifyouhaven’ttouchedapianoinyears,ifyousuffered
Psychologistssuggestthatchildrenwhoareshyaremoreprone_________________
【B1】[br]【B20】A、effectsB、tabletsC、acidsD、chemicalsC语意辨析。由上一句的内容可知C为最佳答案。
【B1】[br]【B5】A、sideB、goodC、noD、fewA习惯用法。“sideeffects”意为“(药物等)副作用”,是一个习惯用法,
Bringingupchildrenisahardwork,andyouareoftentoblameforanybad
随机试题
FacingChildren’sproblemsinadjustingtocollege,someparentsseemto[br][
[originaltext]W:Mr.Hiller.Isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]Interviewer(M)Dr.JoanneGetsy(W)Now,listentoPartOneo
[originaltext]Owlisthegeneralnameforover130typesofbirdsfromthre
下列哪项叩诊音为浊音A.正常肺组织 B.心脏相对浊音区 C.大量胸腔积液
下列关于评估报告日的说法中,错误的是( )。A.评估机构负有对评估报告日后被评估
QC小组组长的职责有()。 A.制订小组活动计划B.制定质量改进方针 C
吸收犯中的吸收关系可以包括( )。 A.既遂犯吸收未遂犯 B.中止犯绝对吸
证券公司设立限定性集合资产管理计划的,净资本不得低于3亿元人民币。()
会计成本的核算对象是()。A.企业销售的产品 B.营业收入 C.劳务 D
最新回复
(
0
)