首页
登录
职称英语
[originaltext] Two new American studies are adding to our understanding of w
[originaltext] Two new American studies are adding to our understanding of w
游客
2023-08-26
76
管理
问题
Two new American studies are adding to our understanding of women and their sense of smell.
The first study showed that women appear to like the smell of men whose genes are similar to the women’s fathers. Scientists at the University of Chicago in Illinois described their experiment in Nature Genetics magazine.
The scientists asked a group of 49 women to smell several boxes. Each box had a different smell. The women were asked which box they would choose if they had to smell it all the time. They were not told what each box contained.
The ten boxes contained pieces of clothing called T-shirts. Some of the T-shirts contained a common smell of a substance found around the house.[33]Each of the other 6 T-shirts had been worn by a man for 2 days. The 6 men who wore the T-shirts were told to avoid activities that produced strong smells.
The scientists tested the genes of the men and women in the study. They examined a special group of genes called M-H-C genes.
The scientists found that the women did not choose the smells of men with genes totally similar to their own. However,[34]women generally liked the smell of men whose M-H-C genes were similar to the genes that were passed to the women from their fathers. There was no such relationship between a woman and genes from her mother.
The second study found that women can improve their ability to recognize smells by smelling them repeatedly. Scientists at the Monet Chemical Senses Center in Philadelphia, Pennsylvania, organized this study. They reported the findings in Nature Neuroscience magazine.
Scientists say their findings may explain why women are more likely than men to be troubled by smells in the environment.
32. What were the women required to do in the first study?
33. What were the six men asked to do in the first study?
34. What’s the result of the first study?
35. What may the findings of the second study explain?
选项
A、Why men usually be troubled by smells.
B、Why women are more likely to be troubled by smells.
C、Why women like different smells.
D、Why men can better recognize smells than women.
答案
B
解析
细节题。文章结尾处提到,做第二个调查的科学家说他们的发现(their findings)可能解释了为什么女性比男性更容易受到外界气味的影响(why women are more likely than men to be troubled by smells)这一事实,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2959873.html
相关试题推荐
[originaltext]W:AreyougoingtothefairnextSaturday?M:Whatfair?W:The
[originaltext]W:Hi,Sam.Welcometothe"EllenShow".M:Thankyou.W:Sam,ho
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotionto
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotionto
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotionto
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotionto
随机试题
AboutWetlandsintheU.S.A.Peopleenjoyafamoussoup(SH
JoelH.AbramsEmail:Joel@Prambrams.netExecutiveProducer:Info.com(Lexing
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
植物细胞间有机物运输的主要途径是( )。A.质外体和共质体 B.自由空间和质
下列不属于施工现场质量检查方法的是()。A.目测法 B.实测法 C.试验法
容量为20的样本数据,分组后的频数如下表则样本数据落在区间[10,40]的频率为
如果概念B所表达的对象均在概念A所表达的范围之内;概念A所表达的对象有些在概念B
关于软膏基质的表述,正确的是A、水溶性基质中含有大量水分,不需加保湿剂 B、液
呼吸机辅助呼吸的供氧浓度一般为A.20%~25% B.20%~33% C.3
战略风险的类型包括()。A.品牌风险 B.竞争对手风险 C.项目风险
最新回复
(
0
)